Victoria Beckham, într-o fotografie de familie alături de fiul ei cel mare

Publicat pe

Victoria Beckham are o carieră de designer pentru care munceşte mult, dar nu uită că înainte de toate este mamă.

 

 

Împreună cu David Beckham ea formează una dintre cele mai frumoase familii celebre, cei doi fiind părinţii a 4 copii, 3 băieţi şi o fetiţă.

 

Copiii cresc, încep să-şi descopere înclinaţiile, iar Victoria îi susţine cât de mult poate. Brooklyn, fiul cel mare, are acum 16 ani şi o însoţeşte pe mama lui la diverse evenimente, tânărul achitându-se cu succes de misiunile încredinţate.

 

Atunci când este acasă, Brooklyn rămâne băiatul mamei, lucru dovedit şi de fotografia în care Victoria îşi sărută fiul pe obraz, spunând că niciodată nu este prea târziu pentru un pupic din partea mamei.

 

victoria1

 

Brookyln a pozat ca şi cum ar fi fost jenat de sărutul mamei, însă, în realitate, adolescentul este cât se poate de apropiat de părinţii lui.

 

Aceştia sunt extrem de ocupaţi, călătoresc mult, dar reuşesc să-şi facă timp şi pentru ei, dar şi pentru cei 4 copii. „Ne susţinem în permanenţă', a dezvăluit Victoria secretul mariajului ei de 16 ani. În plus, a mărturisit ca David este incredibil de romantic, cei doi făcând lucruri drăguţe în mod constant pentru a se surprinde unul pe celălalt.

 

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter