Victoria Beckham – La a 40-a aniversare

Publicat pe

Cântăreaţă, designer, soţie, mamă a patru copii, fashionistă. Victoria Beckham are cu ce se mândri la 40 de ani pe care îi împlineşte astăzi, pe 17 aprilie.

 

La 40 de ani şi după patru sarcini, Victoria arată incredibil, fiind una dintre vedetele care par să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe, riduri sau celulită. Extrem de activă, cu un regim de viaţă bine pus la punct bazat pe mult sport şi eliminarea carbohidraţilor, ea reuşeşte să păcălească timpul şi să se reinventeze permanent.

Victoria Beckham – La a 40-a aniversare Victoria Beckham – La a 40-a aniversare

 

Fosta membră Spice Girls a întors definitiv pagina carierei ei artistice, începând să scrie o alta în domeniul modei. Cu colecţii prezentate în cadrul marilor Săptămâni ale modei, apreciate de însăşi Anna Wintour, cu un business care creşte de la zi la zi, doamna Beckham pare tot mai aproape de împlinirea visului pe care l-a dezvăluit pentru New York Times: construirea unui imperiu.

 

Aniversarea aceasta va fi cu atât mai specială pentru Victoria cu cât ultima ei prezentare de modă, de la New York, la care au asistat toţi cei patru copii ai ei, a fost un succes.

 

Deşi nu este fan al unor petreceri grandioase, Victoria Beckham va avea parte de o aniversare cu totul specială de care se va ocupa cu siguranţă însuşi David. Va fi poate una dintre rarele ocazii când fosta Posh va renunţa la dieta ei zilnică de 900 de calorii, dar nu şi la pantofii cu toc.

 

Foto: Northfoto

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter