Victoria's Secret `79: Cum aratau ingerii de alta data

Publicat pe

Cu o istorie ce dateaza din anii 1977, Societatea „Victoria’s  Secret”  a fost creata la San Francisco, de catre Roy Raymond. Marca de lenjerie intima a devenit rapid un simbol al senzualitatii si feminitatii, facandu-se cunoscuta mai ales in anii ’90 cand Victoria ‘s Secret si-a promovat colectiile prin mari prezentari de moda.

 

Spectacolele intitulate  „Victoria ‘s Secret Fashion Show” au atras in timp din ce in cel mai multe manechine, vedete si celebritati.  Modele precum Naomi Campbell, Tyra Banks, Selita Ebank, Adriana Lima, Laeticia Casta, Gisele Bundchen, Claudia Schiffer sau Alessandra Ambrosio au devenit celebre dupa ce au participat la aceste mari defilari.

 

Intr-o cautare pe Internet, am gasit un catalog a prestigioasei marci ce dateaza din 1979.  Iata o comparatie a prezentarilor din acea vreme si shootingurile pe care modelele de astazi le ofera.

 

Victoria`s Secret 1979

Fara Photoshop sau programe de retusare, in 1979  modelele pozau natural in lenjerie intima,intr-un decor specific vremii si atmosferei decadei.

Inapoi in 2012, linia brandului s-a pastrat, modelele pozand la fel de senzual, modificarile vazandu-se doar la nivelul tehnologiei de realizare a fotografiilor.

Modele Victoria`s Secret – Catalog 1979

Victoria`s Secret 1979

Ingerul Victoria`s Secret  Candice Swanepoel in 2012.

Victoria`s Secret

Foto: Hepta, retrospace.com

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă