[VIDEO] KEIRA KNIGHTLEY o interpretează pe Coco Chanel

Publicat pe

Din 8 mai, puteţi urmări filmul regizat de nimeni altul decât faimosul designer Karl Lagerfeld, în memoria celei care a schimbat moda pentru totdeauna, Mademoiselle Coco Chanel. Cea aleasă de Lagerfeld pentru a interpreta acest rol este actriţa britanică Keira Knightley.

 

Chanel-Once-Upon-A-Time-Film-6

 

De obicei, filmele sau reclamele făcute pentru branduri de modă obişnuiesc să aibă nume mari în distribuţie, dar cam atât… Karl Lagerfeld şi-a propus să schimbe asta cu „Once Upon A Time…”, noul său film de 18 minute care, începând de miercuri, poate fi urmărit online. Alături de Keira Knightley, care o interpretează pe Coco Chanel, în film mai joacă Clotilde Hesme şi Brad Kroenig.

Keira s-a căsătorit chiar weekendul trecut cu iubitul ei, James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc în sudul Franţei.

 

10 lucruri despre Keira Knightley

 

De fiecare dată când a fost întrebat despre o posibilă retragere, Karl Lagerfeld a răspuns că nu intenţionează să îşi încheie activitatea prea curând. Continuă să creeze şi, în plus, este fotograful tuturor campaniilor Chanel.

 

Urmăreşte aici filmul „Once upon a time…”:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0o9dTCl0hkY[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter