Viitorii diplomati au defilat pentru Adina Buzatu de Ziua Europei

Publicat pe

Pe 8 mai, la Palatul Parlamentului a avut loc prezentarea de moda Trends by Adina Buzatu in cadrul evenimentul “Ambasadorii Culturii Romanesti saluta Europa”, organizat de Luminita Fatu, presedinta Asociatiei Partenerilor Diplomatilor Romani.

Adina Buzatu a fost invitata alaturi de Tudor Gheorghe si orchestra Arcadia, de mezzo-soprana Hortenzia Romanita Forray si tenorul Florin Ormenisan sa participe la spectacolul oferit in cinstea Zilei Europei, regizat de Alice Barb si prezentat de Niels Schneker.

Avand in vedere semnificatia momentului, stilista a ales sa foloseasca in locul modelelor profesioniste, elevi ai Scolii Internationale Americane din Bucuresti . Am dorit ceva original, care sa dea culoare momentului! I-am ales pe acesti tineri pentru ca din randul lor se vor alege viitorii diplomati, politicieni si oameni de afaceri ai Europei si ai lumii. Desi au avut emotii, baietii s-au descurcat excelent pe scena', a declarat Adina Buzatu.

La evenimentul de la Palatul Parlamentului au participat cateva sute de persoane, politicieni, celebritati, diplomati si oameni de afaceri .

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter