Vin Diesel şi fiica lui - O fotografie de milioane de like-uri

Publicat pe

Tatăl unei fetiţe născută în luna martie, Vin Diesel (47 de ani) a publicat pe contul său de Facebook o fotografie cu micuţa, care a strâns peste 7 milioane de like-uri.

 

Fanii actorului au fost extrem de încântaţi de această fotografie care îl surprinde pe Vin Diesel ţinându-şi fetiţa în brate, al cărei nume are o semnificaţie specială. Aceasta se numeşte Pauline, în memoria lui Paul Walker, bunul prieten al lui Vin Diesel, decedat la 40 de ani într-un accident de maşină.

 

Extrem de marcat de dispariţia lui Walker, alături de care a jucat în Fast&Furious', actorul, care este tatăl a 3 copii, a dezvăluit în emisiunea „Today” de pe NBC că a ales acest nume pentru faptul ca Paul Walker a avut un rol important în drumul său spre paternitate'.

 

Numindu-şi fetiţă Pauline, Diesel şi-a dorit ca Paul Walker să existe în amintirea sa, să fie parte din lumea sa.

 

Foto: Facebook

 

Vin Diesel şi fiica lui - O fotografie de milioane de like-uriVin Diesel şi fiica lui - O fotografie de milioane de like-uri

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter