Vince Vaughn a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului!

Publicat pe de Oana Pantazi

Celebrul actor Vince Vaughn a fost arestat pentru ocnducere sub influența alcoolului și trimis la închisoare, la finele săptămânii trecute, în Manhattan Beach, după ce a opus rezistență față de ofițerul de poliție care i-a cerut să se legitimeze.

Vince Vaughn a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. Aceasta este fotografia făcută la Poliția din Manhattan Beach.

Vince Vaughn a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. Aceasta este fotografia făcută la Poliția din Manhattan Beach.

Sunt situații în care celebritatea îți folosește, nu puține staruri de A-list reușind să fie mai presus de lege, dar iată că acest lucru nu a fost valabil și pentru actorul Vince Vaughn, care a fost prins conducând sub influența alcoolului și arestat în Manhattan Beach. Arestarea s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, la 20 de minute distanță de Los Angeles, dar actorul și pasagerul care îl însoțea au fost eliberați după câteva ore, după ce au plătit o cauțiune de 5.000 de dolari. Conform oamenilor legii, Vince Vaughn (48) a fost oprit la un punct de control, iar faptul că a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice a dus la arestare, actorul fiind pe cale să se aleagă cu o acuzație oficială.

 

De altfel, Vince Vaughn a ținut nu o dată prima pagină a publicațiilor, în trecut actorul având probleme cu abuzul de substanțe interzise, dar, paradoxal, nu a avut probleme legale până în prezent. Totuși, a fost arestat o dată, în 2001, după o bătaie violentă într-un bar, în timpul căreia actorul Steve Buscemi a fost înjunghiat și s-a ales cu răni minore. Cei doi actori se aflau în Wilmington, pentru a filma pentru producția Domestic Disturbance, iar incidentul s-a petrecut într-una dintre nopțile lor libere. De data aceasta, celebritatea i-a adus necazuri lui Vince, deoarece iubita unui localnic a intrat în vorbă cu el, iar individul a sărit la bătaie. Din fericire, nu s-a lăsat cu răni grave…

Vince Vaughn și Jennifer Aniston au fost împreună un an de zile.

Vince Vaughn și Jennifer Aniston au fost împreună un an de zile.

Pe lângă incidentele personale, Vince Vaughn a fost multă vreme în atenția presei și datorită relației pe care a avut-o cu Jennifer Anniston – alături de care, de altfel, a și jucat –, la scurt timp după ce s-a pronunțat divorțul dintre ea și Brad Pitt, în 2005. Povestea lor de dragoste, care a durat un an, a avut parte de o mediatizare intensă, care l-a determinat pe actor să dea în judecată trei publicații tabloide care susțineau că i-a fost infidel lui Jennifer. După despărțire, actorul și-a refăcut viața alături de Kyla Eber, în 2010, care i-a dăruit o fiică și un fiu – Locklyn Kayla – 7 ani, și Vernon Lindsay – 4 ani.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter