Vino cu copii la Happy Baby Day

Publicat pe

Revista baby te asteapta miercuri, 4 iulie, intre orele 11-13 la o noua editie "Happy baby Day" in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

  Vom vorbi de la parinte la parinte despre automedicatie si riscurile ei. „Medicamentele nu sunt bomboane” – vom afla de la doamna doctor Agapia Leoveanu, unul dintre invitatii speciali la eveniment.

Si pentru ca intram cu „toate panzele sus” in vacanta mare, vom vorbi cu psihologul Sabina Dumitrescu (Creative Arts) si despre programul de vara al celor mici si despre toate acele activitati distractive, educative si creative pe care le putem face impreuna.

   Asa cum participantii fideli la eveniment stiu deja, pe durata seminarului copiii au acces gratuit la locul de joaca Zorky’s Planet, iar toti cei prezenti la eveniment primesc cadouri din partea sponsorilor si beneficiaza de reducerile speciale, acordate pentru „Happy baby Day” de catre magazinele partenere din AFI, reduceri valabile in data de 4 iulie, pana la ora 15.

Te asteptam si pe tine, impreuna cu copilul tau, cu incepere de la ora 11, la etajul I, deasupra magazinului Real, sa petrecem impreuna o HAPPY baby DAY!

 


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter