Virgil Ianţu despre Adrian Despot – „Nu vrea să ştim că a salvat vieţi”

Publicat pe

Prezent în club Colectiv în seara de vineri, Adrian Despot (39 de ani), solistul trupei Viţa de vie' s-a implicat în acţiunile de salvare, deşi era şi el rănit.

 

10407430_868948523149631_7862419213042182222_n

 

„Am ajuns in gang, unde m-a intampinat Adrian Despot, era ars, plin de negreala pe ochi, cara un tanar ars, a inceput sa urle la mine sa las camera si sa car oameni! M-am blocat si mi-au dat lacrimile”, a scris cameramanul Pro Tv Mario Ionescu, pe pagina sa de Facebook, ajuns şi el la locul tragediei.

 

Despre gestul lui Adrian Despot, tata a 2 baieti, a scris şi Virgil Ianţu pe pagina sa de Facebook, artistul făcând o reverenţă în faţa curajului acestuia şi mulţumindu-i din suflet pentru gestul său. În acelaşi timp, Virgil Ianţu îndeamnă şi la luarea unei atitudini în faţa acestei nedreptăţi.

 

„Multi il considera un sociopat, arogant sau ciudat.
O fi putin din toate, dar in primul rand, el este un om. Un om care astazi tace. Nu vrea sa stim ca a salvat vieti, nu vrea recunostinta, nu vrea nimic in schimb. Ba da, cred ca vrea ceva, vrea dreptate si asta este singurul lucru pe care l-ar urla din rasputeri. O fac si eu si ar trebui sa o facem cu totii.
Sa urlam in fata nedreptatii de fiecare data cand ea ne loveste in suflet.
Eu sunt hotarat sa urlu!
Cum? Inca nu stiu.
Dar va promit ca o voi face si ca nu voi fi singur!

Chiar daca o sa te supar,
eu iti multumesc, Adrian!'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter