Virgil Iantu revine cu un nou reality-show

Publicat pe

Virgil Iantu va prezenta din luna octombrie „Mobilul', un reality-show concurs care a facut inconjurul lumii, fiind un adevarat succes in materie de entertainment.

„Mobilul' este un concurs contra cronometru difuzat de Prima TV la care vor participa 2 concurenti.

Virgil Iantu

Doua telefoane mobile sunt amplasate in locatii diferite, urmand ca ambele sa sune aproximativ in acelasi timp. Oricine poate raspunde. Cei care o vor face, vor auzi o voce care ii anunta ca pot castiga 10.000 de lei.

Din momentul in care raspund la telefon, concurentii au la dispozitie 5 secunde pentru a decide daca intra sau nu in joc. Daca accepta provocarea, competitia incepe imediat.

In fiecare saptamana, doi concurenti trebuie sa coopereze pentru a indeplini cinci misiuni care ii vor duce in final spre servieta cu cei 10.000 de lei. Ei se vor putea folosi de indiciile oferite de Virgil Iantu, cel care va dirija competitia. Acesta va tine legatura cu concuretii doar prin intermediul telefonului mobil, prin care le va comunica sarcinile, dar si ponturile pentru a ajunge la bani.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter