Virgil Ianţu – Un show cu multe surprize

Publicat pe

Vineri seara, Virgil Ianţu va susţine un concert în Piaţa George Enescu, în cadrul celei de-a X-a ediții a Bucharest Music Film Festival.

 

iantu2

 

Colecția de muzică românească „Ieri și azi', lansată în urmă cu un an de Virgil Ianțu, va fi pusă în scenă în seara de 19 iunie, sub forma unui concert de jazz & swing cu totul special.

 

Pe scena din Piața George Enescu' publicul va avea parte de o serie întreagă de surprize: de la un duet inedit cu o voce feminină de top, până la un playlist extins cu piese aparținând unor artiști precum Dan Spătaru, Mălina Olinescu, 3rei Sud Est sau Connect-R.

 

„Ieri și azi” este un album plin de armonie și căldură. Muzica aleasă, interpretarea ei și Big bandul oferă un sound elegant și rafinat. Iar atunci când la acest context adaugi instrumente cu corzi, ele nu fac altceva decât să îmbrace și să îmbogățească armonia, bucurându-ne și pe noi, cei de pe scenă, dorind ca acest sentiment să-l transmitem mai departe celor din public. Pe 19 iunie vă aștept să ne bucurăm împreună de muzica românească, live, interpretată în premieră în această formulă cu totul specială' declară Virgil Ianțu.

 

Intrarea va fi liberă, iar informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul artistului www.virgiliantu.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter