Virgil Ianţu va prezenta din nou Copiii spun lucruri trăsnite, după 20 de ani. Unde va fi difuzată emisiunea

Publicat pe

Virgil Ianțu revine la formatul Copiii spun lucruri trăsnite după 20 de ani. Pe vremuri, emisiunea era difuzată la Prima TV și înregistra audiențe uriașe. De această dată, însă, copiii nu vor mai spune lucruri trăsnite la TV, ci online. Emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite va fi difuzată doar online, anunță Virgil Ianțu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 20 de ani se lansa pentru prima oară în România emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite, cu Virgil Ianțula Prima TV. Formatul a marcat o perioadă de aur a televiziunii românești de după Revoluție și era una dintre cele mai iubite emisiuni de la TV. Pentru a readuce în prim plan gloria acelor vremuri, Virgil Ianțu reia formatul Copiii spun lucruri trăsnite, însă cu unele schimbări.

Virgil Ianţu va prezenta din nou Copiii spun lucruri trăsnite, după 20 de ani. Unde va fi difuzată emisiuneaVirgil Ianţu va prezenta din nou Copiii spun lucruri trăsnite, după 20 de ani. Unde va fi difuzată emisiunea

Virgil Ianțu si Romanian Artists Agency lansează „Copiii spun…cu Virgil Ianțu”, potrivit tvmania.ro, o serie nouă, care îi aduce în prim plan tot pe copii.

Aceștia sunt motorul care creează comedia și sentimentul de bine. Dupa cum ne-am obișnuit, vor fi tratați ca niște adulți, întrebările sunt serioase și de multe ori grele. Asta face ca emisiunea să aibă valoare și impact.

Care sunt noutățile Copiii spun lucruri trăsnite 2021

Copiii vor avea vârsta cuprinsă între 4-7 ani, scopul fiind acela de a îmbina umorul ingenuu cu momente de sinceritate pură, acele dușuri cu apă rece de care adulții au de multe ori nevoie pentru a coborî cu picioarele pe pământ.

Emisiunea va fi online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu. Va fi difuzată săptămânal. La momentul de față, echipa de producție se află în proces de casting. Data lansării va fi anunțată ulterior.

Citeste si: Cum arată fata lui Virgil Ianțu. La 16 ani, Iasmina are primul iubit

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:’Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă’ / INTERVIU

Citește și: Virgil Ianţu – Despre probleme, cu un învingător

Castingul a fost anunțat deja de Virgil Ianțu și pe Facebook

Nu aveţi idee de când aştept să vă întreb următorul lucru: aveţi cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreţi să îl aduceţi la un casting şi să mi-l prezentaţi şi mie.

Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenţi, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult!

Castingul va avea loc în 21 aprilie, în Bucureşti, iar vârsta copiilor trebuie să fie între 4 – 7 ani. Toate celelalte detalii le veţi primi în mesaj privat, promit. Şi chiar dacă nu aveţi un copil care spune lucruri trăsnite, daţi un share, să ajungă la cine trebuie. Haideţi să punem din nou copiii în prim plan, că e mai bine, vă zic eu!', a scris Virgil Ianțu pe Facebook.

Pentru că interesul este foarte mare, Virgil Ianțu a revenit cu o postare pe pagina sa în care a anunțat că va prelungi cu o zi perioada de casting. În plus, el a spus că, deocamdată, emisiunea va fi difuzată doar online.

„Anul acesta se fac chiar 20 de ani de când, tot într-o joi, lansam prima ediție din emisiunea Copiii spun lucruri trăsnite.

Iar de acum înainte copiii vor tot spune lucruri trăsnite chiar dacă deocamdată doar în online! După avalanșa de mesaje de ieri am decis să prelungim castingul și pe 22 aprilie, să fie toată lumea mulțumită.

De-a lungul acestor 20 de ani, pe lângă Copiii spun lucruri trăsnite am trecut și prin alte formate cu copii (Prevestiri din Copilărie și Ianțul Slăbiciunilor), plus cursul pentru copii și cartea.

Pentru mine e clar că acest show e cel mai aproape de sufletul meu – și văd că și de sufletul vostru! Entuziasmul și bucuria care au inundat ieri această pagină mă fac să am încredere că din online ne vom găsi în curând drumul înapoi spre TV, vom re-edita cartea Copiii spun… și vom reuși să închegăm și mai mult comunitatea din jurul acestei emisiuni.

Ca să rezum puțin, situația stă așa: Copiii spun… cu Virgil Ianțu este formatul pe care îl lansăm, deocamdată, online. Căutăm copii cu păreri despre orice și cu siguranța de sine necesară să și-o exprime în orice condiții. Primele zile de casting sunt 21 și 22 aprilie iar în curând revin cu programul pentru luna mai.

Nu pot să vă spun decât să urmăriți această pagină în continuare, de aici veți afla cele mai noi, dar și cele mai trăsnite lucruri. Vă las cu unul din ele, de sezon:
„…E prea medical ştirile astea!'
Theodora Muşat 4,7 Ploieşti”
, a scris Virgil Ianțu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter