Visând să joace într-un film de acţiune, Sore a devenit Lara Croft

Publicat pe

Pentru că visează de ceva timp să joace într-un film de acţiune, Sore s-a lasat transformată de Adrian Perjovschi, Geanina Florina si Cristina Barsan în Lara Croft pentru o sedinta foto special realizata pentru blogul ei, http://soreonline.com/.

 

Adi este creatorul frezei de succes, cum imi place sa spun, in sensul ca in 2011 ne-am cunoscut odata cu filmarile pentru Pariu cu Viata', iar el mi-a inventat look-ul de blonda rebela cu parul scurt. Asa ca ne cunoastem foarte bine si m-am lasat fara griji pe mana lui si a echipei lui. Mi-a placut sa intru in pielea personajului Lara Croft, in special pentru ca visez de ceva timp sa joc intr-un film de actiune', spune Sore care a imbracat o tinuta Irenka creata special pentru aceasta sedinta foto.

 

Inceputul anului 2015 este unul plin pentru Sore care va lansa pe 12 ianuarie noul single, Magnet de frigider', lansat de HaHaHa Production si Media Pro Music, iar pe 27 februarie Sore asteapta aparitia primului lungmetraj in care a jucat, De ce eu?' in regia lui Tudor Giurgiu.

 

Magnet de frigider' este o piesa complexa din punct de vedere muzical, imi place fiecare nota din piesa, eu am scris versurile si linia melodica. Filmul De ce eu?' reprezinta primul meu pas spre cinematografia romaneasca, sunt onorata ca Tudor Giurgiu m-a ales pentru filmul sau si sper ca mesajul filmului sa ajunga la cat mai multi oameni, ca sa schimbam impreuna lumea in care traim', declara Sore.

 

Foto: The Storyalist

 

 

Visând să joace într-un film de acţiune, Sore a devenit Lara CroftVisând să joace într-un film de acţiune, Sore a devenit Lara Croft

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter