Viva ! Charity Gala

Publicat pe

« Viva ! Charity Gala » se află la prima ediție și are ca scop susținerea cauzei caritabile a Fundației Ringier, respectiv ajutorarea financiara a copiilor grav bolnavi din programul « Ajută copiii ! ».

 

viva charity

Revista VIVA! a scris ani de zile despre vedetele care se implică social, a realizat sute de sedințe foto cu copii sănătoși și frumosi ai celebrităților, a scris despre fapte bune și despre succes. Acum alți copii, ai căror parinți nu sunt pe coperte, care suferă de boli grave, au nevoie de noi pentru că sunt bolnavi, triști și dezorientați. In beneficiul acestora, revista VIVA! si Fundația Ringier organizeaza pe 31 octombrie o licitatie in scop caritabil.

 

Special pentru VIVA! Charity Gala, pictorul Ștefan Câlția a realizat un tablou care va fi scos la licitație pentru copiii bolnavi ajutați de Fundația Ringier. Intitulat Desen pentru Ajută copiii!', tabloul este realizat prin tehnica tuș peniță pe hârtie și are dimensiunile de 41,5 cm pe 33,5 cm.

 

Stefan_Caltia600x600

 

Afla ce au donat vedetele pe site-ul dedicat galei. CLICK AICI!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter