Viva! Charity Gala, o nouă șansă la viață

Publicat pe

Acum mai bine de şase luni, viaţa Alexiei Sava era într-o cumpănă uriaşă. Avea nevoie de o sumă foarte mare pentru şedinţele de chimioterapie pe care trebuia să le suporte în Turcia, în lupta împotriva tumorii maligne ce îi afectase ficatul. Cu sprijinul Fundaţiei Ringier şi al persoanelor publice, Alexia şi-a reluat acum viaţa.

 

alexia2

 

Până în ianuarie 2013, copilăria Alexiei a fost una normală. Apoi, viaţa i s-a frânt. A fost diagnosticată cu cancer renal şi a trecut prin toate intervenţiile chinuitoare necesare eliminării bolii. Credea că a scăpat, dar în octombrie 2014 maladia a revenit cu forţe duble, acum afectat fiind ficatul. Şansa ei la viaţă, constând într-o serie de şedinţe de chimioterapie în Turcia, costa 30.000 de euro.

 

Aici a intervenit Fundaţia Ringier, care a demarat campania de strângere de fonduri prin promovarea în mass media. Eforturilor Fundatiei li s-a alăturat actorul Dragoş Bucur, iar cercul a fost completat de Cătălin Măruţă. Şi a mai fost un factor decisiv: solidaritatea şi generozitatea a mii şi mii de români care, prin sms-urile trimise la 8828, s-au alăturat efortului de salvare a Alexiei. Iar minunea s-a produs, şi fetiţa a putut face şedinţele de chimioterapie atât de necesare.

 

gala1

 

În momentul actual, Alexia are o şansă clară la viaţă. Inclusiv şansa de a ajunge „cel mai bun medic veterinar din lume', după cum spune şi visează. Iar pentru toate acestea, micuţa Alexia, împreună cu mămica şi mătuşa ei, dar şi cu noi, vă spune din toată inima: Mulţumesc!'. La fel şi zecile de copii sprijiniţi de Fundaţia Ringier prin programul Ajută Copiii!'. Eforturile Fundaţiei de strângere de fonduri pentru copiii afectaţi de maladii cumplite au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala. Ajunsă acum la cea de-a treia ediţie, Gala a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitală.

 

Anul acesta, Viva! Charity Gala este centrată în jurul unei licitaţii silenţioase de obiecte de artă şi de decor, cele mai multe unicat. Ne bucurăm că am reuşit să atragem în rândul susţinătorilor noştri nume mari, ale căror lucrări le puteți admira pe site-ul www.vivacharitygala.ro.

 

Și tu poți să ajuți! Oricine poate sprijini cauza acestor micuţi, donând un SMS de 2 euro la numărul 8828 sau licitând, chiar şi de la distanţă, unul dintre obiectele din cadrul Galei.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter