S-a aflat! Cine e noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove de la "Vorbește lumea"! A lucrat la Antena 1

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit. Adela Popescu și Cove au o nouă colegă la Vorbește lumea, emisiunea de la Pro TV. E prezență fresh, un spirit energic, o voce uimitoare, așa este noua coprezentatoare.

Viviana Sposub este noua colegă a Adelei și a lui Cove de la Pro TV. Tânăra a pășit în platou astăzi, plină de încredere, cu energie bună și a mulțumit tuturor pentru noua șansă.

Cove a întâmpinat-o cu un buchet superb de flori. În trecut, ea a prezentat meteo la Antena 1.

Prezentatorul a poftit-o în platou și cu câteva vorbe frumoase, care să îi redea încrederea: „Este o moldoveancă strașnică”.

S-a aflat! Cine e noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove de la "Vorbește lumea"! A lucrat la Antena 1S-a aflat! Cine e noua colegă a Adelei Popescu și a lui Cove de la "Vorbește lumea"! A lucrat la Antena 1

Viviana Sposub și-a dat demisia de la Antena 1. A anunțat că pleacă, în direct: 'A venit momentul să-mi iau rămas bun'

Viviana Sposub a prezentat pentru ultima dată meteo, joi. Tânăra le-a spus telespectatorilor că acest capitol din viața ei se încheie și a mulțumit colegilor pentru amintiri, dar și pentru ceea ce a învățat într-un an de zile.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise’, a spus Viviana Sposub.

După ce a făcut anunțul la TV, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator a postat un mesaj și pe rețelele de socializare, unde a spus clar că și-a dat demisia.

Foto: Captură TV 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter