Vlad Craioveanu – Matinalul de la Vibe FM

Publicat pe

Pentru Vlad Craioveanu toamna aceasta aduce o nouă provocare în carieră, prezentatorul urmând să realizeze matinalul de la Vibe FM.

 

craio

 

Emisiunea „Good Vibrations with the good Vibrator: Vlad Craioveanu' va putea fi ascultată de la 1 septembrie, între orele 8 şi 11 dimineaţa, potrivit Pagina de Media.

 

„Nu e un secret că sunt dependent de nou. Ce e nou sub soare am luminat de multe ori, doar că acum voi putea lumina și deasupra. Dacă vrei să fii una dintre razele mele abia aștept să te văd strălucind lângă mine, pentru că de această dată publicul este partenerul meu de show la fiecare intervenție…  Good vibration? I got more de la 8:00 la 11:00, prin cuvânt! Pe cuvânt! Vibe FM. Pentru că se simte resimțit!', a spus Vlad Craioveanu.

 

Vlad Craioveanu a prezentat timp de 1 an matinalul de la Radio 21, alături de Dinculescu, DJ Andi şi Orlando. Acum locul lor va fi preluat de Mihai Găinuşă şi Codruț Kegheş.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter