Vlad Ivanov si Dorotheea Petre filmeaza la Sulina

Publicat pe

Vlad IvanovActorii Vlad Ivanov si Dorotheea Petre se afla la Sulina unde filmeaza pentru „Mar Nero/ Marea Neagra', o productie in regia lui Federico Bondi, anunta Mediafax.

Povestea prieteniei dintre o batrana italianca si menajera sa din Romania a inceput sa fie filmata la Florenta in urma cu 5 luni, pentru ca echipa  sa se mute acum la Sulina.

Ada Solomon, director HiFilm, spune ca Vlad Ivanov si Dorotheea Petre se afla deja pe platourile de filmare, lor urmand sa li se alature si Maia Morgenstern.

Filmarile din Romania vor dura o saptamana si reprezinta finalul povestii.

Pelicula ar putea fi inscrisa la festivalurile de film de la Sundance si Berlin, fiind „un film absolut adorabil, un film anti-stiri', potrivit Adei Solomon.

Vlad Ivanov a starnit numeroase reactii dupa ce l-a interpretat pe controversatul Domn Bebe in filmul lui Cristian Mungiu castigator al premiului Palme dOr la Cannes, „Patru luni, trei saptamani si doua zile'.

Dorotheea Petre a fost premiata la Cannes pentru prestatia din filmul „Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter