Vladimir Drăghia nu a plecat singur în Republica Dominicană, la "Exatlon". Soţia şi fiica îi sunt alături

Publicat pe

Vladimir Drăghia a părăsit România pentru o perioadă mai lungă de timp. El va fi antrenor la „Exatlon”. de data aceasta nu a mai plecat singur, familia este alături de el. 

Vladimir Drăghia nu va mai prezenta emisiunea FanArena de pe Kanal D deoarece a primit o misiune şi mai importantă. Primul câştigător al acestui concurs va debuta acum pe postul de antrenor. Noua provocare îi surâde.

De data aceasta, el nu a vrut să mai stea departe de familie. Alice, soţia, şi Alaia Zora, fiica lor, l-au însoţit. Toţi trei se vor bucura de temperaturile din Republica Dominicană. Alice Cavaleru a avut şi un mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online.

„Ieri am postat ultimele poze pe care le-am făcut înainte să plecăm de acasă, iar azi las aici prima noastră poză în Republica Dominicană. ❤️ Da, am plecat și noi două cu Vladimir la @exatlonromania . Sunt tare fericită că a fost posibil pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți. 🙈

Spun „proiect frumos” nu doar pentru că Exatlon are un loc special în inima mea, ci și pentru că mi se pare că Vladimir este bun în postura de antrenor. Eu am făcut câteva antrenamente cu el și vă asigur că de fiecare dată m-a făcut să-mi depășesc limite fizice și mentale. 💡💪 Abia aștept să-l văd și eu sâmbătă în acțiune și sper să vă uitați și voi. Îmi povestise Vladimir multe despre proiectul Exatlon, dar acum, după ce am văzut câtă muncă și cât suflet se investesc în acest proiect (și la televizor nu se vede asta), mă uit cu alți ochi la @exatlonromania . 

Sper să vă uitați și voi cu ochi îngăduitori și curioși pentru că sezonul ăsta are o energie tare mișto. 🔥
Va rog să nu mă întrebați detalii despre emiusiune și echipe. Ori nu le știu, ori nu am voie să le divulg. 🙂
Revenim cu mai multe imagini cu noi două în culmea fericirii și cu Vladimir fără „salopeta de muncă” (sper!) 😜”, a scris Alice pe Instagram.

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, din nou la Exatlon

Vladimir Draghia si Giani Kirita vor fi antrenori in cel de-al treilea sezon al reality show-ului fenomen„Exatlon’, difuzat de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Fostii coechipieri vor fi alaturi de concurenti in cea mai dramatica si frumoasa competitie a vietii lor, ii vor ghida pe acestia in drumul spre victorie si ii vor sustine in toate incercarile prin care vor trece.

 „Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator’, a declarat Vladimir Draghia.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter