VOR SĂ INTERZICĂ SĂRUTURILE ÎN SPAȚIILE PUBLICE! Adela Popescu, prima vedetă, care ia măsuri

Publicat pe

De câteva zile circulă un zvon conform căruia săruturile în spațiile publice sunt un subiect de dezbatere și există posibilitatea să fie interzise. Există voci care vor să interzică manifestarea acestui gest în locuri precum parcuri, cinematografe, terase, plaje sau spații dedicate concertelor.

 

kv-teasing-tiramisu1

 

Se știe că românii, în general, sunt tradiționaliști în dragoste, dar ideea interzicerii sărutului cu siguranță nu este agreată, mai ales când un sărut este partea cea mai importantă din limbajul iubirii față de cei dragi.

 

Una dintre persoanele care militează pentru sărut este și Adela Popescu. Actrița a declarat, de curând, pe blogul ei:

 

Chiar zilele trecute am auzit cum că ar exista o propunere de interzicere a sărutul în spațiul public. Adică practic oriunde, mai puțin la tine acasă! Și vă întreb eu așa pe voi, cam cum o să mai existe primul sărut dacă… o să fie interzis?

 

Cum ar fi fost să îi spun eu lui Radu, femeie în toată firea: „Dragă Radu, imi cam place de tine, n-ai vrea să vii până la mine acasă să ne sărutăm?' Cam ce credeți că s-ar fi înțeles? Cam pe unde ne-am fi situat și cam cât de romantic mai era totul?

 

Cred că un sărut nu poate deranja pe nimeni și mai cred că unele momente sunt spontane și că doar așa au farmec.'

 

Sărutul nu se poate interzice! Dacă și tu gândești la fel și ești printre cei cărora nu le este teamă să își exprime afecțiunea prin cel mai frumos gest, intră pe blogul Adelei Popescu http://www.adelapopescu.eu/maketimeforakiss/, semnează petiția și dă-o mai departe.

 

Apără-ți dreptul la primul sărut sau la sărutul tandru.

 

 

 

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter