What’s UP a vorbit pentru prima oară despre motivul despărțirii de Simina

Publicat pe

După despărțirea de Simina, cea care i-a fost parteneră timp de 9 ani, exasperat de speculațiile făcute în presă pe marginea subiectului, Whats UP a vorbit pentru prima oară, în cadrul unei emisiuni, despre motivele care i-au făcut să se despartă!

Divorțul dintre Whats UP și Simina, după 9 ani de relație, una dintre cele mai neașteptate vești din showbizul autohton, a luat prin surprindere pe toată lumea. S-au făcut multe speculații cu privire la motivul rupturii, care au atins inclusiv subiectul delicat al copiilor – pe care Simina nu ar fi fost pregătită să i-i dăruiască artistului – și poate tocmai de aceea Whats UP s-a decis să facă lumină și să pună capăt zvonurilor, deschizându-și sufletul la TEO Show.

„Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia”

„Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine. Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba… Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă.

Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia.

Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu.

Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat. Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică.

Între mine și Simina… a degenerat situația pentru că… Noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam.

Cred că ăsta a fost motivul. Era numai despre asta. Ne concentram pe proiectul Whats UP și uitasem de Simina și Marius. Am hotărât să se termine, și lucrurile s-au terminat ușor. Nu a fost adio cu lacrimi, ca în Titanic. E greu, nici nouă nu ne-a fost ușor. Mai avem multe de trăit', a declarat Whats Up la Teo Show, conform cancan.ro.

Whats UP a vorbit pentru prima oară despre motivul despărțirii de SiminaWhats UP a vorbit pentru prima oară despre motivul despărțirii de Simina

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter