What’s Up, declarație neașteptată pentru fosta soție, la doi ani de la divorț: "Ți-am greșit, dar și tu mi-ai greșit"

Publicat pe

La aproape doi ani de la divorț, What’s Up i-a cerut iertare fostei sale soții, Simina, în direct, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, care este și fostul lor naș de cununie. Simina era și ea în culise, alături de buna sa prietenă Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Simina și What’s Up au divorțat cu scandal, în 2019, și astăzi sunt prieteni, după cum a mărturisit artistul. La insistențele lui Cătălin Măruță, care a fost nașul lor de cununie, What’s Up i-a cerut iertare public Siminei pentru tot ce i-a făcut rău în timpul lungii lor relații.

Whats Up, declarație neașteptată pentru fosta soție, la doi ani de la divorț: "Ți-am greșit, dar și tu mi-ai greșit"Whats Up, declarație neașteptată pentru fosta soție, la doi ani de la divorț: "Ți-am greșit, dar și tu mi-ai greșit"

Fosta mea soție, mă bate nașu la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu de naș, că e nașul meu'.

Simina este și ea într-o nouă relație

La doar câteva luni după ce a semnat actele de divorț, What’s Up și-a confirmat noua relație alături de Alice Badea, colega sa de scenă. Artistul i-a declarat toată dragostea partenerei sale de viață, iar de atunci sunt împreună, în ciuda unor probleme care au apărut între ei de-a lungul timpului.

Una dintre ele a fost un episod de violență domestică, atunci când Alice Badea a apelat Poliția după ce partenerul său a devenit violent. Au trecut peste și acum sunt fericiți, spune What’s Up.

În emisiunea lui Măruță, What’s Up a dat-o de gol pe Simina și a dezvăluit că aceasta are o relație cu Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe. Katarina a copilărit cu fosta mea soție, familiie lor au fost prietene, mergând mai departe, fratele Katarinei are grijă de fosta mea soție. Max este un tânăr foarte mișto, să-l vedeți cum dă rap', a declarat Whats UP. Deși s-a zvonit că Simina ar avea o relație cu Max, aceasta nu a recunoscut acest lucru.

Citeste si: Simina, fosta soție a lui What’s Up, vorbește în premieră despre iubitul ei: „Ne-am cunoscut la muncă'

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…/ EXCLUSIV

Citeste si: What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă ieșit din comun: „Îmi doresc trei copii cu Alice!”

Ce spunea Simina, fosta soție a lui Whats Up, despre noua sa relație

În urmă cu ceva timp,  Simina Costea, fosta nevastă a lui Whats Up, a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Whats Up formează un cuplu în prezent cu violonista Alice Badea.

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul. Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva', a declarat Simina potrivit tacataca.prosport.ro.

Simina a explicat că pe noul ei partener l-a cunoscut când au lucrat împreună și că familiile lor se cunosc.

„Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta', a afirmat fosta soție a lui Whats Up.

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie', a completat aceasta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter