What's UP iubește din nou! Cum arată blondina de care s-a îndrăgostit, la nici trei luni de la divorțul de Simina

Publicat pe

La scurt timp după ce a șocat pe toată lumea anunțând că el și soția lui, Simina, au divorțat, What’s UP și-a anunțat fanii că e îndrăgostit. Iată cum arată tânăra care i-a furat inima artistului!

După 9 ani de relație și trei de căsnicie, What’s UP și Simina au pornit pe drumuri separate, concluzionând, după cum a menționat artistul, că își doresc lucruri diferite de la viață. Iată însă că, la nici trei luni de la despărțirea de soția lui, What’s UP s-a îndrăgostit și a ținut să-și împărtășească sentimentele cu fanii săi din social media, unde a postat o fototgrafie cu el alături de noua iubită, alături de un mesaj revelator:

De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇',
a scris artistul.

Și drept dovadă că lucrurile între ei sunt serioase, What’s UP și noua lui iubită și-au făcut pe degete același tatuaj… De sentimentele artistului pentru noua iubită nu ne putem îndoi – câți bărbați ați văzut să-și tatueze de bunăvoie un fluturaș pe deget?

„Sper să-ți găsești sufletul-pereche”

Acum aproape o lună, What’s UP își anunța public despărțirea de Simina, șocând pe toată lumea, deoarece artistul și soția lui păreau să formeze unul dintre cuplurile cele mai sudate din showbiz. Se pare că unul dintre motivele care a adâncit prăpastia dintre cei doi a fost faptul că Simina nu era pregătită să aibă copii, iar artistul își dorea un moștenitor de foarte mult timp…

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul-pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca bărbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!’, a fost mesajul postat de artist în social media.

What's UP iubește din nou! Cum arată blondina de care s-a îndrăgostit, la nici trei luni de la divorțul de SiminaWhat's UP iubește din nou! Cum arată blondina de care s-a îndrăgostit, la nici trei luni de la divorțul de Simina
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter