Will Smith – Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru soţia lui

Publicat pe

Will Smith şi Jada Pinckett-Smith sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda numeroaselor zvonuri de despărţire care nu i-au ocolit.

 

Cei doi le ignore şi continua să aibă relaţie perfectă, lucru dovedit zilele trecute când Jada şi-a aniversat ziua de naştere, iar Will i-a oferit unul dintre cele mai frumoase cadouri posibile.

 

La 44 de ani, Jada a primit de la soţul ei o declaraţie de dragoste, însoţită de o fotografie veche cu cei doi.

 

Această fotografie este făcută în casa mamei tale acum 20 de ani. A trecut mult timp de atunci… Prin urmare, am hotărât să fac nişte calcule.

Ţi-am cântat La mulţi ani de 20 de ori şi ţi-am cumparat 19 cadouri (într-un singur an am fost prins pe picior greşit). Te-am văzut suflând în 693 de lumânări (737 dupa această seară). Ţi-am spus te iubesc' de cel puţin 8.285 de ori. Şi din cele 3,96 miliarde de femei de pe aceasta planetă, doar cu tine vreau să-mi petrec tot restul vieţii. La multi ani, dragostea mea!'

 

Cei doi sunt căsătoriţi din 1997 şi au împreună 2 copii, Jaden, în vârsta de 17 ani, şi Willow, de 14.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Will Smith – Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru soţia luiWill Smith – Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru soţia lui
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter