William şi Kate se pregătesc să devină regi. S-ar putea întâmpla în 2016

Publicat pe

Prinţul William şi Kate Middleton ar putea urca pe tronul Marii Britanii mai repede decât s-ar fi gândit. Evenimentul ar putea avea loc chiar anul viitor.

Astfel, regina Elisabeta a II-a, care a devenit recent cel mai longeviv monarh din Marea Britanie, depăşind-o pe stră-străbunica ei, Regina Victoria, ar putea abdica recent.

Regină din 1952, când avea doar 25 de ani, Elisabeta a II-a ar putea face o mişcare şocantă, lăsându-i coroana nepotului ei, Prinţul William, deşi ordinea succesiunii este cu totul alta.

Primul în ordinea succesiunii la tron este acum Prinţul Charles, tatăl lui William, dar, se pare, ca regina are cu totul alte planuri.

O sursă apropiată Palatului Buckingham a povestit cât de şocaţi au fost Kate şi William la auzul veştilor. De-a lungul timpului, au mai existat zvonuri conform cărora Charles va fi îndepărtat de la tron, dar nu le-au dat crezare niciodată. Acum, când lucrurile devin tot mai serioase, primul lucru pe care l-ar fi făcut Kate a fost acela de a-şi anunţa părinţii. Toată lumea a fost şocată.

Regina Elisabeta a II-a a înţeles, se pare, că William şi Kate pot da un suflu puternic monarhiei britanice. Cei doi se bucură de o popularitate fantastică, mai ales de când au devenit şi părinţi, iar venirea lor pe tron va fi primită cu mult entuziasm.

Vezi şi Westminster Abbey din Londra – curiozități despre catedrala unde sunt încoronați regii britanici!

Foto: Hepta

William şi Kate se pregătesc să devină regi. S-ar putea întâmpla în 2016William şi Kate se pregătesc să devină regi. S-ar putea întâmpla în 2016

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter