Wilmark si-a pus pirostriile

Publicat pe
Wilmark, Ioana, LoukasPe 14 iunie, la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti Wilmark si Ioana s-au casatorit in prezenta celui mai important dintre invitati: micutul Loukas, al carui botez a fost tot in iunie.

S-au cunoscut in 2002, atunci cand ea s-a inscris la scoala lui de dans. Si pentru ca avea ceva special, Wilmark i-a dedicat ceva mai mult timp decat celorlalti cursanti, ajungand astfel sa se indragosteasca de ea. Asa ca din acel moment juratul emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV a dus o adevarata campanie de cucerire, pe care, dupa cum stiti, a finalizat-o cu succes.

Desigur ca de la peterecere nu puteau lipsi elementele columbiene, cum ar fi mariachi (care l-au ajutat pe Wilmark si cand a cerut-o pe Ioana in casatorie).

Luna de miere va veni abia prin ianuarie, cand cei doi planuiesc sa mearga in Columbia, unde va urma desigur inca o petrecere pe cinste.

Foto: www.fotostory.ro

Citeste, de asemenea:

Wilmark, Ioana si Loukas – Primul pictorial impreuna

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter