X FACTOR iese din grila Antena 1? Zvonurile au apărut încă de acum patru luni, iar Brenciu a semnat deja cu Pro TV

Publicat pe

X FACTOR înseamnă şapte ani, opt sezoane, nouă jurați și un punct final. Zvonul că show-ul muzical de la Antena 1 dispare de pe sticlă a apărut încă de acum patru luni, iar astăzi, Pro TV anunţă că Horia Brenciu, unul dintre juraţii de seamă de la X FACTOR va fi în juriul emisiunii concurente, VOCEA ROMÂNIEI.

X FACTOR iese din grila Antena 1? Zvonurile au apărut încă de acum patru luni, iar Brenciu a semnat deja cu Pro TVX FACTOR iese din grila Antena 1? Zvonurile au apărut încă de acum patru luni, iar Brenciu a semnat deja cu Pro TV

Potrivit paginademedia.ro, Antena 1 nu a mai prelungit licența X-Factor şi show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an, chiar dacă postul tv susține că are, încă, un contract.

„În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului.”, era poziţia Antena 1, în luna februarie a acestui an.

Însă, Pro TV anunţă astăzi că Horia Brenciu a semnat deja cu Vocea României, unde va fi jurat în sezonul 9 al show-ului.

Delia, cel mai longeviv jurat X FACTOR

În septembrie 2014, cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV a schimbat ziua primei ediții a show-ului Vocea României. În loc să înceapă vineri, 19 septembrie, show-ul muzical a debutat marți, 16 septembrie.   Debutul la bătaie directă a fost în plan și în 2015. X Factor și Vocea erau programate vineri, 18 septembrie. Antena 1 s-a „răzgândit' însă cu doar câteva zile înainte de debutul anunţat: a pus emisiunea cu o zi mai devreme, joia, pe 17 septembrie.

2016 a fost primul din ultimii trei ani când show-urile au început chiar în aceeași zi, pe 8 septembrie.

Juriul X FACTOR s-a schimbat de patru ori până acum, Delia fiind cel mai longeviv jurat, mai exact șapte sezoane din opt.

Show-ul a avut două perechi de prezentatori: Răzvan și Dani – șapte sezoane; Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin – un sezon şi a avut nouă jurați: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carlas Dreams.

Schimbările răsunătoare de la X FACTOR

Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011, mai exact pe 17 septembrie, într-o sâmbătă. Juriul era format din Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar.

Al doilea sezon a venit și cu prima schimbare de juriu. Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar erau înlocuiți cu Dan Bitman, Delia și Cheloo. Acești au fost jurați X Factor timp de două sezoane, doi și trei, potrivit paginademedia.ro.

Anul 2014 – Următoarea schimbare de juriu s-a produs înainte de startul celui de al patrulea sezon. Ștefan Bănică și Horia Brenciu au părăsit Pro TV pentru a se alătura Antenei 1, devenind jurați la X Factor alături de Delia.

Dan Bittman a ieșit de pe post. Iar Cheloo se pregătea oricum de o „pauză' după scandalul creat de remarcile homofobe făcute în cadrul show-ului.

Anul 2014 a fost și primul în care X Factor a concurat direct cu Vocea României. Vocea s-a „auzit' mai tare.

Anul 2016. Ultima modificare din juriul X Factor s-a produs în sezonul șase, când solistul trupei Carlas Dreams s-a alăturat celorlalți trei: Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Delia.

În sezonul șapte nu s-au produs schimbări notabile, dar a fost ultimul cu Răzvan și Dani în postura de prezentatori.

În ultimul sezon, opt, Antena 1 a făcut o schimbare drastică: Răzvan și Dani au fost înlocuiți după șapte sezoane de către Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter