Ziua Îndrăgostiţilor are o semnificaţie specială pentru Florin Dumitrescu

Publicat pe

Ziua Indragostitilor are semnificații speciale în familia lui chef Florin Dumitrescu. Juratul de la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' sărbătorește doi ani de când a cerut-o de soție pe Cristina, acum insarcinata cu al doilea copil al lor.

florin dumitrescu2

„Acum doi ani îi spuneam că vreau să-mi fie soție și să fim împreună toată viața, chiar în seara de Sf. Valentin', spune Florin. 'Astfel că pentru noi această zi e mai mult decât o zi a iubirii, este ziua în care ea mi-a spus da.'

Cei doi obișnuiesc să sărbătorească acest moment mergând chiar la restaurantul la care a avut loc cererea în căsătorie.

'Rememorăm cumva acea seară atât de frumoasă ieșind la restaurant, chiar de Sf. Valentin, acolo unde, acum doi ani, Florin îmi spunea că vrea să îi devin soție. Ne place să stăm la aceeași masă. La fel ca anul trecut, și de data aceasta vom face la fel', adaugă Cristina.

florin dumitrescu1

Acum doi ani, în timp ce se aflau la masă, la restaurant și-a făcut apariția Cristi Nistor, complicele lui Florin și unul dintre interpreții preferați ai Cristinei. 'M-a cerut de soţie de 14 februarie tocmai pentru că ştia că nu mă aşteptam deloc', spune soția juratului.

'Eram în restaurant', continuă Florin Dumitrescu, 'unde și-a făcut apariția Cristi, s-a așezat lângă noi, a scos o cutie cu un inel și a intrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Îmi amintesc că a făcut ochii mari și m-a privit nedumerită, apoi Cristi i-a spus din nou: <>', mai spune Florin.

'Iar eu am spus atunci da, emoționată. Am fost uimită, pentru că lui nu-i plac sărbătorile acestea, 14 februarie, 1 martie, 8 martie. Le spune triunghiul mortii. Și în aceste zile nu mă aștept la cadouri din partea lui, cel puțin nu la cadouri clișeu', mai spune Cristina.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter