Zoli Toth aleargă pentru copii

Publicat pe

Saptamana aceasta, artistul a alergat peste 10 km, pregatindu-se intens pentru maratonul caritabil de duminica, 5 octombrie, in care va alerga 3 km.

 

La Maratonul International Bucuresti 2014 aflat deja la a saptea editie, artistul se alatura celor 180 de participanti din echipa Hope and Homes for Children Romania, organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

 

Alergatul e foarte apropiat de percutie, pentru ca este tot o chestiune de ritm. Nu puteam deci sa trec nepasator pe langa o provocare ce tine de caritate, ritm si sanatate. Ma uit la fetitele mele si ma gandesc ca fiecare copil este unic si special.Cred ca fiecare copil merita nu un loc intr-o instutie, ci unul in inima calda a unei familii, asa ca voi alerga duminica, 5 octombrie pentru Team Hope si pentru visul lor, ca fiecare copil din Romania sa aiba o casa si o familie. Hope and Homes a salvat deja 25.000 de copii de la singuratate si abandon, este randul nostru sa ii ajutam cu cei 8000 care inca sunt in orfelinate. Te astept si pe tine sa alergi alaturi de mine sau sa donezi aici: http://hhc.galantom.ro/zolitoth1 sau pe pagina intregii echipe http://teamhope.hhcromania.org/, si-a explicat artistul gestul, invitandu-si publicul sa i se alature.

Zoli Toth aleargă pentru copiiZoli Toth aleargă pentru copii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter