Sună clopoțelul! Cum arătau vedetele de la noi în prima zi de școală

Publicat pe

Curând va suna clopoțelul și o mulțime de bobocei vor pătrunde cu emoție în sălile de clasă și vor face cunoștință cu abecerarul. Iată cum arătau vedetele de la noi în prima zi de școală!

 

Șccoala va începe curând, iar părinții și copiii, emoționați în egală măsură, se pregătesc pentru primul sunet al clopoțelului. Mii de copii vor trece într-o nouă etapă a vieții lor, o etapă în care recompensele nu se vor mai măsura în ciocolată și bomboane, ci în calificative, iar ei vor deveni niște mici adulți, cu obligații și responsabilități…

Acum vremurile s-au schimbat, la fel și sistemul de învățământ, care e mult mai relaxat, la fel ca și ținutele micilor școlari, dar mulți dintre noi am prins vremea uniformelor școlare în pătrățele, cu șorțulețe sau cu haine bleumarin, și am purtat cu mândrie tresele de comandanți de grupă sau de detașament și cravatele de pionier. Printre vedetele care au purtat celebrele uniforme, accesorizate cu bentițe late (cordeluțe), gulerașe croșetate sau bine scrobite, codițe împletite prinse cu pampoane și nelipsiții pantofiori de lac se numără Teo Trandafir, Corina Caragea, Diana Dumitrescu, Elena Gheorghe, Elena și Ioana Băsescu, Nicoleta Luciu, Andreea Esca și Adelina Pestrițu.

Peste ani, acești mici școlari, care la vremea aceea cu greu puteau fi deosebiți unii de ceilalți, au ajuns cu toții faimoși, având cariere de invidiat în televiziune sau în showbiz. Unii dintre ei își însoțesc acum, la rândul lor, copiii în prima lor zi de școală. Chiar dacă micuții din ziua de azi au uniforme cool, făcute pe comandă, sau vin la școală în jeanși, chiar dacă au tablete, telefoane mobile și alte gadgeturi pe care noi nici măcar nu ni le imaginam (ale noastre erau penarele cu magnet, stilourile chinezești și gumele de șters parfumate), emoțiile în prima zi de școală sunt aceleași, așa că le urăm mult succes atât boboceilor, cât și elevilor cu „vechime”! Și dacă v-am trezit amintiri despre viețile voastre de elevi, iată o galerie foto fabuloasă cu vedetele noastre atunci și acum!

Sună clopoțelul! Cum arătau vedetele de la noi în prima zi de școalăSună clopoțelul! Cum arătau vedetele de la noi în prima zi de școală

Oana Pantazi 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter