Surpriză! Cine crede Georgiana Lupu că va câștiga Survivor: „Se fac strategii”

Publicat pe

Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor, la începutul lunii februarie. Ea a fost nominalizată de Jador, cu toate că îl considera prietenul ei. A avut cele mai puține voturi, așa că a ieșit din competiție, simțindu-se trădată de Jador, mai ales că el îi promisese că nu o va nominaliza niciodată. Cne va câștiga Survivor?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă a făcut dezvăluiri despre competiția Survivor, strategiile care se fac acolo, oamenii cu care a rămas prietenă, dar și cei care au dezamăgit-o profund.

Georgiana Lupu are 24 de ani, s-a născut în Bacău și are o poveste de viață tristă. Fosta concurentă de la „Survivor România' este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, având nu mai puțin de 80 de medalii la ambele discipline sportive.

Surpriză! Cine crede Georgiana Lupu că va câștiga Survivor: „Se fac strategii'Surpriză! Cine crede Georgiana Lupu că va câștiga Survivor: „Se fac strategii'

Pe lângă pasiunea pentru sport, Georgianei îi place să scrie poezii, având și o carte publicată.

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani', a povestit Georgiana despre copilăria ei.

Cine a dezamăgit-o pe Georgiana Lupu de la Survivor și cine crede că va câștiga competiția

Georgiana Lupu a spus că este dezamăgită de mai multe persoane, printre care Alexandra Stan și Zanni.

Citește și: Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui:„Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…’

Citește și: Alexandra Stan amenință cu dezvăluiri de la Survivor:'Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV, e mâncătorie'

Citește și: Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea:„După ce l-am sărutat, nu l-am mai văzut o săptămână’

Citește și: Cum arată Adda, după ce a slăbit. A renunțat la 3 alimente:„NU țin cură!’

„M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare', a spus ea, într-un interviu pentru Click.ro.

„Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități', a mai spus ea.

Cât despre competiție, Georgiana spune că ea crede că va câștiga Jador, deși nu își dorește asta.

„Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii', a mai spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter