Surpriză! Daria Radionova nu vrea să formeze o familie cu Alex Bodi. A spus-o chiar ea: „Sunt încă ărea tânără. Mă concentrez pe carieră”

Publicat pe

Alex Bodi și Daria Radionova trăiesc o poveste de dragoste frumoase, departe de ochii curioșilor, asta după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că Daria și Bianca își mai aruncă săgeți pe Instagram, cele două nu au avut prea multe de împărțit și nici nu a avut loc vreo confruntare față în față. 

Daria Radionova își afișează relația cu Alex Bodi pe rețelele sociale și răspunde întrebărilor fanilor despre viața ei amoroasă. Bruneta îi face declarații omului de afaceri și fotografiază florile și atențiile pe care Bodi i le face. 

Nici el nu se ferește să îi arate dragostea pe internet, așa că, de câte ori are ocazia, Alex ăi lasă comentarii siropoase iubitei sale. 

De curând, Daria Radionova a fost întrebată dacă își dorește copii. Răspunsul ei a venit rapid și a spus că este încă prea tânără pentru așa ceva.

'Într-o bună zi aș vrea să am copii, însă doar atunci când voi fi pregătită pentru acest mare pas, poate în câțiva ani. Acum îmi construiesc cariera și mă concentrez mai mult pe partea profesională decât pe dorința de a avea copii. Sunt încă prea tânără', a fost răspunsul Dariei pentru unul dintre fanii săi. 

Surpriză! Daria Radionova nu vrea să formeze o familie cu Alex Bodi. A spus-o  chiar ea: „Sunt încă ărea tânără. Mă concentrez pe carieră'Surpriză! Daria Radionova nu vrea să formeze o familie cu Alex Bodi. A spus-o  chiar ea: „Sunt încă ărea tânără. Mă concentrez pe carieră'

Daria Radionova este de origine de rusă și s-a născut pe 28 septembrie 1993. Este una dintre cele mai bogate vedete de pe Instagram. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă