Tania Budi, implicată într-un accident grav. A avut pierderi de memorie și o coastă fisurată

Publicat pe

Tania Budi are 53 de ani, însă activitățile ei sunt multe și diverse. Vedeta merge la echitație, iar recent a fost implicată într-un accident grav, în urma căruia și-a pierdut memoria și a avut o coastă fisurată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tania Budi s-a lovit la cap, iar din acest motiv ea a avut pierderi de memorie. Vedeta nu purta cască în momentul accidentul și spune că nu o să mai urce în șa, în viitor, fără să-și ia toate măsurile de precauție.

Tania Budi, implicată într-un accident grav. A avut pierderi de memorie și o coastă fisuratăTania Budi, implicată într-un accident grav. A avut pierderi de memorie și o coastă fisurată

Eu nu știu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoștința 7 secunde, au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva', a declarat ea.

Tania Budi, probleme după un accident la călărie

Vedeta a declarat că a fost la medic și că pentru câteva ore nu a avut memorie. În plus, ea a avut o coastă ruptă, însă acum râde pe seama acestui incident.

Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc. Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea. 

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă:'Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:„Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum o cheamă pe fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.E un nume special

Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi înrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: ‘ dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?.

Și prietena mea m-a întrebat: ‘dar câți ani ai? 51 de ani, ziceam eu. Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse. Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă, în viața mea. Creierul blochează automat neuornii în a comunica între ei imediat dupa un șoc și probabil s-a întâmplat acest fenomen. Data viitoare când voi cădea mi-as dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani', a spus Tania Budi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter