Tatăl lui Ben Affleck spune că Hollywood-ul i-a transformat fiul într-un alcoolic!

Publicat pe

În ultimii ani, viața lui Ben Affleck a fost un fel de merry-go-round în care internările pentru alcoolism au alternat cu momentele de sobrietate. Din păcate, asta l-a costat mariajul cu Jennifer Garner și nu numai… Iată că acum tatăl actorului vine și pune punctul pe i, afirmând că Hollywood-ul i-a transformat fiul într-un alcoolic!

Ben Affleck și tatăl său, Timothy

Ben Affleck și tatăl său, Timothy

 

Ben Affleck a fost ani de-a rândul băiatul bun' al Hollywood-ului, asta în timp ce problemele din viața personală nu îl calificau deloc pentru acest statut. Deși însurat și tată a trei copii, actorul nu și-a putut ține viciile în frâu, pasiunea sa pentru alcool, pentru femei, dar și pentru jocurile de noroc nemaifiind un secret pentru nimeni. Acum ceva timp, în speranța unei concilieri cu soția lui, Jennifer Garner, actorul își făcea mea culpa pe Facebook, afirmând: Sunt Ben și am fost alcoolic!'. Din păcate, strategia sa nu a funcționat, iar acum și-a refăcut viața alături de Lindsay Shookus. Până una, alta, actorul are de luptat și cu niște acuzații de hărțuire sexuală mai vechi, așadar dependența de alcool s-ar putea să revină…

Ben Affleck și Jennifer Garner, pe vremea când încă mai sperau într-o împăcare...

Ben Affleck și Jennifer Garner, pe vremea când încă mai sperau într-o împăcare…

Din păcate pentru el, Ben se pare că a moștenit această genă, pentru că și tatăl său, Timothy Affleck, a suferit de același viciu. Tocmai de aceea, tatăl actorului se simte îndreptățit să pună punctul pe i cu privire la situația dramatică în care a ajuns Ben nu de puține ori. Acesta este convins că viața de la Hollywood și presiunea pe care Cetatea filmului o pune asupra celor ce-i calcă pragul i-au distrus fiul: Hollywood este un loc dezgustător și cred că a fost un factor major care a contribuit la faptul că Ben s-a apucat de băutură. Acolo ești forțat să te transformi într-o persoană de care apoi e greu să scapi când vrei să te întorci la familia ta. Cred că ăsta este unul dintre pericolele industriei cinematografice.'.

Ben Affleck: Tata era băut în fiecare zi'

Timothy Affleck a recunoscut apoi că nici el nu a fost cel mai potrivit exemplu pentru fiii săi, deoarece s-a luptat, la rândul lui, ani de zile cu alcoolismul, de care, din fericire, a scăpat. Chiar Ben recunoștea, în 2012, că problemele lui cu băutura sunt ereditare. „Tata era băut în fi­ecare zi, fără excepție! Meritul lui a fost că a reușit să treacă peste acest impas, dar dependența sa a avut un impact major asupra vieții noastre. Lucrul acesta este ca un stigmat, de­vine parte din tine, spunea actorul în 2012, în cadrul unui interviu. Din fericire pentru Ben, mariajul cu Jennifer Garner și cei trei copii ai lor au reușit să-l țină departe timp de 10 ani de pasiunile sale – alcoolul, jocurile de noroc și aventurile extraconjugale.

Ben Affleck, alături de cei trei copii ai lui și ai lui Jennifer - Violet, Seraphina și Samuel.

Ben Affleck, alături de cei trei copii ai lui și ai lui Jennifer – Violet, Seraphina și Samuel.

În finalul interviului însă, Timothy Affleck se declară mândru de fiii lui, Ben și Cassey (și el divorțat), și, în pofida problemelor cu care cei doi s-au confruntat, are și de ce: „Ambii mei fii muncesc din greu. Au extrem de multă empatie, nu au uitat de unde provin, sunt foarte buni și generoși. Acestea sunt calitățile pe care eu le prețuiesc'.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Splash News

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter