Taţi celebri şi copiii lor

Publicat pe
Taţi celebri şi copiii lorTaţi celebri şi copiii lor

Indiferent de meseriile pe care le au, taţii celebri sunt topiţi după copiii lor alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp.

 

Orlando Bloom poate fi văzut adesea în compania adorabilului lui băieţel, Flynn, pe care încearcă să îl protejeze după ce actorul s-a despărţit de mama micuţului, top modelul Miranda Kerr. Cei doi păstrează o relaţie civilizată de dragul puştiului.

 

Prinţul William este fericitul tătic al lui George, care a împlinit vara aceasta 1 an şi la a cărui naştere a asistat. La anul, familia se va mări cu încă un membru, ducesa de Cambridge fiind însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

 

Matthew McConaughey are o carieră de success la Hollywood, primind anul acesta Premiul Oscar, însă cea mai mare realizare a lui este familia. Alături de frumoasa Camila Alves, actorul are 3 copii, 2 băieţi şi o fetiţă. Soţ fidel şi tată model, Matthew îşi apară cu încrâncere căminul şi atunci când nu este pe platourile de filmare poate fi făzut în compania familiei lui.

 

Cu 3 băieţi şi o fetiţă, David Beckham poate spune că nu îi lipseşte nimic. Dacă pe băieţi îi ia pe terenul de fotbal pentru a-i învăţa diverse trucuri cu mingea, micuţa Harper are în tatăl ei cel mai mare protector. David o poartă în braţe şi încearcă să o ferească de blizurile paparazzilor care sunt tot timpul pe urmele lor.

 

Brad Pitt este unul dintre cei mai ocupaţi tătici celebri. Cei 6 copii, 3 biologici şi 3 adoptaţi provocându-l continuu şi obligându-l să fie mereu în formă. Brad pare extrem de fericit cu acest rol pe care şi-l îndeplineşte cu multă dărurire.

 

Hugh Jackman merită toate felicitările pentru că a ales să adopte doi copii, schimbându-le astfel viaţa. Actorul australian se implică 100% în creşterea lor şi îşi petrece timpul împreună cu ei.

 

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter