Tavi Clonda a împlinit 41 de ani! Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru soțul ei

Publicat pe

Sunt împreună de mai bine de 7 ani, sunt colegi, prieteni, iubiți, soți și părinți. Tavi Clonda a împlinit azi 41 de ani, iar Gabriela Cristea i-a făcut o declarație extrem de emoționantă soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt unul dintre cuplurile cele mai sudate din showbizul autohton, iar întâlnirea lor, cea care i-a adus soției sale familia mult visată și două fetițe superbe – Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena -, a fost una providențială.

Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos

Deși sunt împreună de mai bine de 7 ani, sentimentele vedetei de televiziune pentru soțul ei sunt la fel de puternice ca în prima zi. De altfel, Gabriela Cristea nu s-a sfiit niciodată să-și declare dragostea pentru partenerul ei de viață.

„Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cat pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife', scria Gabriela, anul trecut, pe contul său de socializare.

„Te iubesc, soțul meu!”

Pe 15 septembrie, Tavi Clonda a împlinit 41 de ani, iar soția lui a ținut să marcheze momentul inclusiv pe contul ei de socializare, unde i-a făcut sufletului ei pereche o declarație emoționantă.

„Azi este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu!”, a scris Gabriela în dreptul fotografiei soțului ei.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Tavi Clonda a împlinit 41 de ani! Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru soțul eiTavi Clonda a împlinit 41 de ani! Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru soțul ei

A cerut ajutorul fanilor…

Cu o zi în urmă, Gabriela Cristea a reușit să-și surprindă complet fanii cu un anunț „disperat” pe InstaStory. Chiar dacă exista posibilitatea ca Tavi Clonda să vadă mesajul soției lui, aflată în impas, Gabriela Cristea le-a cerut acestora ajutorul în privința cadoului pe care urma să i-l facă soțului ei…

„Mi-aș dori să mă ajutați într-o chestiune personală. Mâine, pe 15, este ziua soțului meu, împlinește 41 de ani, problema e următoarea: pentru că a fost pandemie, pentru că ieșim foarte rar, nu am apucat să îi cumpăr cadou. Mi-aș dori să îi iau ceva sau să îi manufacturez ceva.',

„Nu știu ce să îi iau, pentru că are absolut tot ce își dorește. Nu-și dorește nimic, nu are nevoie de nimic. Sunt într-o situație dificilă, dacă puteți să mă ajutați, dați-mi o mână de ajutor', a spus Gabriela Cristea în Insta Story.

Încă nu știm ce a primit Tavi Clonda de la soția lui, dar cu siguranță, așa cum spune și ea, artistului nu-i lipsește nimic – are o familie superbă și o carieră înfloritoare.

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur de fani după ce s-a vindecat de COVID! „Nici pe tine nu te mai crede nimeni”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter