Tensiuni uriașe la Survivor între Zanni și Jador: "Abia aștept să mă prinzi la cotitură"

Publicat pe

Chiar dacă părea, după plecarea lui Costi Ioniță, că Faimoșii se unesc în sfârșit, se pare că tensiunile au reapărut în grup. Cele două echipe se luptă, din nou, pentru imunitate. Astăzi, 29 ianuarie, apar certuri în timpul jocului, între Zanni și Jador, din cauza lipsei de comunicare dintre vedete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Moroșanu are o problemă cu lipsa de implicare a fetelor, cu excepția Simonei Hapciuc, cea care s-a mobilizat și a adus puncte echipei sale. „Sunt foarte mulți individualișiti. Stau supărate, începând cu Nemeș”, a declarat luptătorul în emisiune.

Nici în tabăra adversă, lucrurile nu s-au mai bine. „Am foarte multe de reproșat. Nu îmi este ascultată părerea”, le-a reproșat Marilena colegilor din echipa Războinicilor. De altfel, și Musty a avut probleme zilele trecute. Fetele s-au plâns că el monopolizează discuțiile.

Tensiuni uriașe la Survivor între Zanni și Jador: "Abia aștept să mă prinzi la cotitură"Tensiuni uriașe la Survivor între Zanni și Jador: "Abia aștept să mă prinzi la cotitură"

Tensiuni uriașe la Survivor între Zanni și Jador

Zanni a fost apreciat de public pentru că spune adevărul. Chiar dacă, în public, colegii lui par că apreciază acest lucru, în realitate Jador ar avea ceva împotriva colegului său din emisiune. Se pare că, din cauza lipsei de alimente, manelistul își varsă frustrările pe colegul său.

„Eu sunt atât de slab, că mai am puțin și devin transparent. Îmi ies oasele pe afară. Jador nu știe în ce duel s-a băgat cu mine. Când vede că ceilalți sar pe mine, Jador sare și mai tare. Nu știi în ce duel te-ai băgat. Abia aștept să mă prinzi la cotitură”, a declarat Zannidache, nervos, conform wowbiz.

Citește și: Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor. Daniela este mândră de părinții ei

Citește și: Elena Marin de la Survivor a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu concurenta din echipa Faimoșilor

Citește și: Ce avere are Cătălin Moroșanu, de la Survivor. Câți bani câștigă din funcția de consilier județean, în Iași

Cum poate fi salvat un concurent de la eliminare

Săptămânal, vor fi două jocuri pentru imunitate. În urma acestora, echipele care pierd fac nominalizări pentru eliminare. Însă, cei de acasă își pot salva concurenții preferați.

„Vom avea două jocuri de imunitate, urmate de câte un consiliu de nominalizare și ulterior un consiliu de eliminare. Dacă un una dintre echipe pierde ambele jocuri de imunitate, doar în primul consiliu de nominalizare vom deschide liniile de vot pentru ca publicul să-și susțină concurentul favorit, exclusiv prin SMS.

În situația în care ambele echipe pierd, se deschid liniile de vot pentru fiecare echipă în parte. În fiecare consiliu de nominalizare, concurenții din echipa pierzătoare se nominalizeaza spre eliminare. În urma clasamentului voturilor exprimate de public, concurentul clasat pe primul loc are dreptul să nominalizeze pe cineva din echipa sa. Cel care este cel mai bine plasat în votul publicului este și cel care face nominalizarea spre eliminare

În cazul în care concurentul plasat pe primul loc este și el nominalizat de către colegii săi, automat se salvează. Concurentul nominalizat, cu cele mai puține voturi din partea publicului, părăsește concursul. Pentru a-ți susține concurentul favorit, trimite prin SMS la 1230 numele acestuia. Se poate vota exclisiv pe durata consiliului de nominalizare, în timpul emisiunii de pe TV”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter