Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în..."

Publicat pe

Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian. Theo Rose a reacționat față de afirmațiile astrologului Carmen Harra, care a declarat că artista și regizorul Anghel Damian nu sunt meniți să rămână împreună. Concluzia la care a ajuns Carmen Harra a deranjat-o extrem de mult pe mama lui Theo Rose, care a apostrofat-o imediat pe astroloagă. Theo Rose a simțit că este nevoie să ia atitudine în această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian. Theo Rose trăiește o minunată poveste de dragoste cu regizorul Anghel Damian, cântăreața fiind însărcinată cu primul lor copil. Vestea că cei doi urmează să devină o familie a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că amândoi sunt destul de tineri și au cariere de succes. Astrologul Carmen Harra și-a dat cu părere despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian și, potrivit previziunilor ei, cei doi nu ar fi meniți să fie împreună. Aceste afirmații au scos-o din sărite pe mama lui Theo Rose, care a taxat-o imediat pe numeroloagă. Theo Rose a reacționat și ea față de declarațiile astroloagei cu privire la relația ei.

Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în..."Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian: "O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în..."

Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, ale momentului. Cei doi trăiesc o iubire furtunoasă, căci după patru luni de relație, urmează să devină părinți. Theo Rose este însărcinată și trece printr-o perioadă delicată, dar este în același timp extraordinar de fericită. Cu toate acestea, astroloaga Carmen Harra le-a prezis lui Theo și lui Anghel Damian că nu vor rămâne împreună deoarece nu sunt suflete pereche. Prima care a luat atitudine față de aceste afirmații a fost mama lui Theo Rose. Iată că a venit și rândul artistei să intervină în această situație.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:'Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…'

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor:„Este ceva ce noi nu am mai văzut’

Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit pe cine o fi supărat mama. Când văd că o doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii. Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat (n. red. înjurături). Au scris articole că e scandal între mama lui Theo Rose și nu știu cine, când chestia asta nu a existat', a declarat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.

Cum are grijă Anghel Damian de Theo Rose

Theo Rose a aflat că este însărcinată după doar patru luni de relație. Anghel Damian și-a manifestat în mai multe rânduri fascinația față de Theo Rose, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului Clanul. Atunci când s-au întâlnit, cei doi tocmai se despărțiseră de foștii parteneri. Anghel Damian a avut o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose a petrecut cinci ani alături de fostul iubit. În prezent Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu entuziasm venirea pe lume a primului lor copil, care se va naște la anul în luna iunie. Între timp, viitorul tătic este extrem de grijuliu cu iubita sa.

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…’

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap’ / EXCLUSIV

E grijuliu ca cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta.”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiuni TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter