Ți-o mai amintești pe Belinda, cea mai operată actriță de telenovele, din Mexic? La 30 de ani, a ajuns de nerecunoscut și câștigă averi din Instagram

Publicat pe

Belinda Peregrín Schüll este una dintre cele mai apreciate actrițe din Mexic, dar puțini știu că, pentru a ajunge la gradul de frumusețe actual, superba artistă a făcut nenumărate operații estetice. Iată cum arată Belinda acum!

Belinda Peregrín Schüll este una dintre cele mai frumoase actrițe de telenovele din Mexic, însă puțini știu că, până la vârsta de 24 de ani, actrița făcuse nenumărate operații estetice. Gurile rele zic că nu mai puțin de 19! Născută în Spania, de unde a emigrat cu părinții în Mexic, Belinda a devenit celebră din copilărie, la doar 10 ani ea jucând în faimoasa telenovelă „Amigos por siempre”. Ulterior, a avut succes atât în actorie, cât și în muzică, frumusețea ei specială având o contribuție deloc de neglijat.

Belinda nu a recunoscut niciodată că e operată!

La 30 de ani, Belinda este vedetă nu doar pe micul ecran, ci și în social media, actrița având aproape 9 milioane de fani pe Instagram, fani care se întrec în a-i face complimente. Este deja evident că frumusețea actriției a cunoscut niște mici îmbunătățiri, dar Belinda nu a recunoscut niciodată.

Primele intervenții au fost remarcate încă din 2008, când actrița avea 19 ani – pretextând că își lansează un album, Belinda s-a retras o vreme, iar când a apărut, schimbările erau evidente.

Acum, actrița are nasul vizibil subțiat, sânii mult mai proeminenți, la fel și posteriorul, unde și-a injectat cu siguranță grăsime. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că Belinda încă nu a depășit limitele și arată spectaculos! Iată cum s-a schimbat actrița din copilărie și până acum!

Ți-o mai amintești pe Belinda, cea mai operată actriță de telenovele, din Mexic? La 30 de ani, a ajuns de nerecunoscut și câștigă averi din InstagramȚi-o mai amintești pe Belinda, cea mai operată actriță de telenovele, din Mexic? La 30 de ani, a ajuns de nerecunoscut și câștigă averi din Instagram
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter