Tily Niculae, declarații neașteptate înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. „Am plâns de nervi”

Publicat pe

Tily Niculae va deveni mamă pentru a doua oară, iar în preajma sărbătorilor de iarnă, actrița a ales să împartă bucuria cu fanii ei.

Tily Niculae, declarații neașteptate înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. „Am plâns de nervi'Tily Niculae, declarații neașteptate înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. „Am plâns de nervi'

Zilele trecute, vedeta  a plecat într-o vacanță alături de soțul și fiica ei, chiar dacă în scurt timp va naște.

Această vacanță a fost plănuită de familia vedetei cu mult timp înainte ca ea să afle că este din nou însărcinată, motiv pentru care vestea venirii pe lume a bebelușului a fost pe punctul de a anula planurile de concediu

„Când soțul îți face o surpriză din luna mai 2019, iar tu vii cu o surpriză și mai mare! Long story short: de Crăciun trebuia să aflu despre această vacanță.

Multă lume implicată, secretoșenie maximă…până când în luna iulie i-am anunțat eu că în inima și viața noastră este și Radu! Freeze total fiindcă se pleca la schi pe 4 ianuarie…Popescu a plâns de bucurie când a aflat că este tătic, eu am plâns de nervi că voi sta în cameră admirând peisajul! Restul au intrat în panică pentru că era totul book-uit, plătit. Ete, că a fost și 4 ianuarie! Am ajuns cu bine.

L-am plimbat toată sarcina cu avionul- trim I, trim II…și acum super aproape de trim III. Ultima călătorie până când îl voi ține în brațe! Las poza asta aici pentru sufletul meu. I-am mulțumit și micuțului meu pentru cât de cuminte, înțelegător și atent a fost cu mine în această călătorie. Yha pentru ai mei și prima lor vacanță pe 2020! Pentru newmomintown: aruncați-vă intenția să mă odihnesc', a scris Tily Niculae pe contul de instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter