Tina Fey şi Amy Poehler – Ultima reprezentaţie la Globurile de Aur pentru cele mai cool prezentatoare

Publicat pe

Tina Fey şi Amy Poehler, două actriţe de comedie celebre din America, vor prezenta pentru al treilea an consecutiv ceremonia Globurilor de Aur care se va desfăşura pe 11 ianuarie.

 

Bune prietene, cele două au făcut senzaţie la ediţiile precedente, astfel încât gala de anul acesta, ajunsa la cea de-a 72-a editie, le v-a oferi din nou prilejul să se manifeste. Va fi o ediţie plină de umor, dar şi de emoţie, pentru că va fi ultima data când cele două vor fi gazdele acestei gale.

 

Tina şi Amy şi-au câştigat celebritatea datorită emisiunii Saturday Night Live' , părăsind show-ul pentru a se implica în alte proiecte. Pe Tina am putut-o vedea în 30 Rock', un serial care are la bază propria ei experienţă, în timp ce Amy şi-a împrumutat vocea unor seriale de animaţie.

 

Urmăreşte povestea unei prietenii în 10 fotografii:

 

Foto: Northfoto

 

Tina Fey şi Amy Poehler – Ultima reprezentaţie la Globurile de Aur pentru cele mai cool prezentatoareTina Fey şi Amy Poehler – Ultima reprezentaţie la Globurile de Aur pentru cele mai cool prezentatoare
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter