Cele mai spectaculoase ținute de la Globurile de Aur 2019. Lady Gaga a purtat o rochie impresionantă

Publicat pe

Vedetele Hollywood-ului s-au întrecut în ținute în noaptea de duminică spre luni la prima mare ceremonie de premiere a anului. Globurile de Aur s-au decernat într-un hotel din Beverly Hills.

Cea de-a 76-a ediţie a galei Globurile de Aur 2019 a fost prezentată de actorii Sandra Oh şi Andy Samberg.

Decernate pentru prima dată în 1944, Golden Globes 2019 recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

Vedetele au făcut furori pe covorul roșu. Privește galeria foto cu aparițiile lor spectaculoase.

Cele mai spectaculoase ținute de la Globurile de Aur 2019. Lady Gaga a purtat o rochie impresionantăCele mai spectaculoase ținute de la Globurile de Aur 2019. Lady Gaga a purtat o rochie impresionantă

Câștigători Globurile de Aur 2019

Globurile de Aur se află la cea de-a 76-a ediție, iar gazdele marelui eveniment au fost Sandra Oh și Andy Samberg. Vedetele au pășit cu încredere pe covorul roșu, sperând să plece acasă cu un premiu. Cel mai așteptat eveniment al anului 2019 a avut loc la hotelul Hilton din Beverly Hills.

Citește AICI lista completă.

Foto:  Hepta 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă