Tom Cruise şi femeile - "Misiune imposibilă"

Publicat pe

E unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, e sex-simbolul anilor ‘90 şi încă face femeile să suspine. Ce-i mai lipseşte caris­maticului actor pentru a fi pe deplin fericit? Un Oscar şi… o nouă iubire, dar umblă vorba că, în curând, le va avea pe amândouă

 

1986 a fost anul în care s-a născut un nou sex-simbol la Hollywood – filmul „Top Gun i-a adus lui Tom Cruise nu doar consacrarea cinematografică şi un loc în topul actorilor de A-list, ci şi ad­miraţia necondiţionată a întregii suflări feminine a planetei. Toate stereotipiile bărbatului fatal fuseseră bifate: aviatorul brunet, chipeş, cu ochi de oţel, ochelari Ray-Ban, geacă de piele şi motocicletă… Şi cum filmului de acţiune nu-i stă bine şi fără o poveste de dragoste, a cărei protagonistă este întotdeauna sexy, deşteaptă şi disponibilă, Tom Cruise a dat lovitura alături de Kelly McGillis, deve­nind în scurt timp unul dintre cei mai bine cotaţi actori din lume.

 

 

 MEREU ATÂT DE APROAPE DE OSCAR…

În adolescenţă şi-a dorit să fie preot, însă după doar un an a fost dat afară de la seminarul catolic, fiind prins după ce furase nişte băutură din rezervele călugă­rilor franciscani. Acela a fost momentul în care tânărul Cruise s-a îndreptat spre cinematografie, astfel putând să-şi satis-facă fără riscuri înclinaţia spre aventură. După faimosul „Top Gun, care avea să-l transforme într-un superstar peste noapte, Cruise a continuat pe această direcţie, seria „Mission: Impossible, în care a jucat rolul unui agent secret, de­ţinând supremaţia de box office în anii 1990 şi 2000, ulterior actorul cunoscând succesul şi ca producător. Extrem de ta­lentat şi versatil, Tom nu s-a mulţumit însă doar cu partiturile eroice, având, printre altele, prestaţii excelente şi în rolul unui guru misogin, în „Magnolia, în cel al criminalului plătit, un sociopat rece şi calculat, în „Collateral, sau al tânăru­lui îndrăgostit de iubita prietenului său, din thriller-ul psihologic „Vanilla Sky.Deşi toate aceste filme i-au adus milioa­ne de dolari în conturi şi l-au propulsat în topul celor mai apreciaţi actori de la Hollywood, niciunul dintre roluri nu i-a adus un Oscar. Paradoxal, filme al căror cap de afiş a fost, regizori, produ­cători şi chiar actori cărora el le-a dat replica au fost recompensaţi cu celebra statuetă, în timp ce Cruise a fost me­reu „the second best, marele perdant. A câştigat totuşi trei Globuri de Aur („Magnolia, „Jerry Maguire şi „Born on the Fourth of July – un film unde a făcut un rol magistral), dar la Oscar nu a urcat niciodată pe scenă în calitate de câştigător. E greu de imaginat ce a sim­ţit actorul în momentul în care Cuba Gooding Jr. a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru „Jerry Maguire, film în care şi el fuse­se nominalizat pentru rolul principal…Asta nu l-a împiedicat însă pe Tom Cruise să se implice în noi proiecte de succes, dar și să reia altele vechi. Vestea bună pentru fanii genului e că Tom, care inițial refuzase propunerea, a acceptat să joace în „Top Gun 2. În plus, chiar anul acesta, în iunie, urmează să fie lansat fil­mul „The Mummy, în care actorul de 54 de ani a insistat să facă majoritatea cascadoriilor. Şi dacă ne gândim că doar una dintre scene, pe care actorul a fil-mat-o în condiţii de imponderabilitate, a avut nevoie de 64 de duble, Tom Cruise este deja marele câştigător. Ce nevoie mai are de Oscar?!

 

33, CIFRA FATIDICĂ

Printre iubitele celebre ale lui Tom Cruise se numără Heather Locklear, Cher, Penelope Cruz şi Sofia Vergara, însă până acum doar trei dintre ele au reuşit să-l aducă pe actor în faţa alta­rului. Mimi Rogers a fost prima lui soţie şi cea care l-a convertit pe Tom la Scientologie (religie foarte populară la Hollywood), iar căsnicia lor a durat trei ani. Apoi, a urmat Nicole Kidman, care a divorţat de Tom după 10 ani, perioadă în care au înfiat doi copii, după ce Nicole a pierdut de două ori sarcina. Ultima şi cea mai mediatizată căsnicie a sa a fost cea cu Katie Holmes, cu 16 ani mai tânără decât el, care i-a dăruit o fetiţă, pe Suri, acum în vârstă de 10 ani. Din păcate, căsnicia lor a re­zistat doar 6 ani. Coincidenţă sau nu, fiecare mariaj al actorului s-a încheiat când soţiile lui aveau 33 de ani. Cert este că ultimele două l-au lăsat pentru că nu mai suportau faptul că Biserica Scientologică ajunsese să-i controleze lui Cruise viaţa din toate punctele de vedere. Acum, Tom pare gata iar să primească o nouă femeie în viaţa lui, însă, după cum se zvoneşte, pentru asta ar trebui să primească acordul bisericii la care a aderat. Îl va iubi oare urmă­toarea soţie atât de mult, încât să-i su­porte ciudăţeniile?

 

DIN NOU ÎNDRĂGOSTIT?

Anul a debutat în forţă pentru carisma­ticul actor: „The Mummy va avea pre­miera curând, filmările pentru „Mission: Impossible 6 sunt în plină desfăşurare, iar viaţa lui personală a fost marcată recent de un eveniment dureros – şi-a pierdut mama, pe Mary Lee South (80 de ani), femeia care i-a stat aproape în toate momentele importante ale vieţii. Să mai aibă oare Tom dispoziţie şi timp pentru iubire? Conform zvonurilor, se pare că da… Poate că o nouă dragoste e chiar bine-venită pentru actor acum, iar aceasta ar putea fi chiar Vanessa Kirby, actriţa pe care Tom a remarcat-o în se­rialul „The Crown şi pe care a ales-o să-i fie co-star în „Misiune imposibilă. Blondă cu ochi albaştri şi delicată, actri­ţa în vârstă de 28 de ani seamănă puţin cu Nicole Kidman, şi poate tocmai aces­ta este motivul pentru care s-au născut speculaţiile. Deşi paparazii nu au reuşit încă să vină cu dovezi în sprijinul acestei afirmaţii, unul dintre apropiaţii acto­rului declară că acesta este îndrăgostit din nou şi că nu e exclus ca Vanessa să devină viitoarea doamnă Cruise. Tot ce e posibil! Singurul ei „defect e că nu a depăşit deja vârsta fatidică pentru Tom – 33 de ani…

 

OANA ENACHE Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Tom Cruise şi femeile - "Misiune imposibilă"Tom Cruise şi femeile - "Misiune imposibilă"

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter