TOP 10 actriţe de televiziune cel mai bine plătite. Sofia Vergara, pe prima poziţie

Publicat pe

Actriţa Sofia Vergara (45 de ani) , cunoscută publicului pentru rolul din serialul „Modern Family', se află pentru al 6-lea an consecutiv pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe de televiziune din America.

În perioada 1 iunie 2016

TOP 10 actriţe de televiziune cel mai bine plătite. Sofia Vergara, pe prima poziţieTOP 10 actriţe de televiziune cel mai bine plătite. Sofia Vergara, pe prima poziţie

— 1 iunie 2017, Sofia Vergara a obținut venituri totale de 41,5 milioane de dolari, din care a platit însă taxe şi impozite.

Banii au venit în mare parte din contractele de publicitate semnate, onorariul pentru serialul „Modern Family' reprezentând doar un sfert din venituri.

Actriţa Kaley Cuoco, aflată în distribuţia serialului „The Big Bang Theory”, ocupă locul 2 cu, venituri de 26 de milioane de dolari.

Poziţia a 3-a este ocupată la egalitate de două actriţe, Mindy Kaling, protagonista serialului „The Mindy Project”, și Ellen Pompeo, vedeta serialului „Grey’s Anatomy”.

Iată cine ocupă urmatoarele poziţii în TOP 10:

5 Mariska Hargitay – „Law and Order: Special Victims Unit”- 12,5 milioane de dolari

6 Julie Bowen – „Modern Family” – 12 milioane de dolari

7 Kerry Washington – Scandal – 11 milioane de dolari

8 Priyanka Chopra – „Quantico” – 10 milioane de dolari

9 Robin Wright – „House of Cards” – 9 milioane de dolari

10 Pauley Perrette – „NCIS” – 8,5 milioane de dolari

 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter