Top 13 vedete sexy însărcinate

Publicat pe

Să fii în același timp classy, sexy și însărcinată e aproape imposibil și nu puține sunt femeile care aleg să nu aibă copii sau care amână momentul cât mai mult, din dorința de a nu-și strica silueta. Iată însă că sunt nenumărate vedete care nu se tem de efectele nedorite și își poartă sarcina cu eleganță, nesfiindu-se chiar să pozeze în ipostaze curajoase.

 

Printre mămicile super sexy din showbiz cu siguranță un loc fruntaș îl deține Victoria Beckham, care are 4 copii și, cu toate astea, a reușit să arate classy la fiecare sarcină, purtându-și burtica de gravidă cu stil. De asemenea, una dintre cele mai elegante și rafinate prezențe în timpul sarcinii (și nu numai) este Ducesa Kate, a cărei popularitate a crescut și mai mult în momentul în care a rămas însărcinată, devenind mama viitorului monarh al Marii Britanii. Și actrița Olivia Wilde a fost o prezență extrem de sexy și, în egală măsură, rafinată în timpul sarcinii, aspectul său radiant fiind de natură să convingă și cea mai neîncrezătoare persoană cu privire la beneficiile maternității.

 

La categoria hot-hot-hot le putem încadra fără să greșim pe Kim Kardashian, Megan Fox și Miranda Kerr. Supermodelul Victoria’s Secret a avut o sarcină ușoară, datorată și orelor de yoga și de meditație cu siguranță, dar și faptului că Miranda nu și-a pierdut silueta pe parcursul celor 9 luni. La polul opus este Kim Kardashian, a cărei siluetă extrem de voluptuoasă s-a rotunjit și mai mult în timpul sarcinii, însă, paradoxal, vedeta a avut un look, chiar și în aceste condiții, extrem de sexy. Actriță și model, Megan Fox a arătat și ea senzațional, burtica sa de gravidă fiind obiectul adorației soțului său, actorul Brian Austin Green. La fel și Alessandra Ambrosio, și ea fotomodel Victoria’s Secret, care a dovedit fără doar și poate că poți fi extrem de stilysh chiar și într-o perioadă destul de avansată a sarcinii, burtica de gravidă neîmpiedicând-o să participe la evenimente mondene, ba chiar dimpotrivă!

 

Fabulos au arătat în timpul sarcinii și actrița Blake Lively, fotomodelul Victoria’s Secret Adriana Lima, dar și celebra cântăreață Shakira. Fotografia în care Shakira, într-o lună avansată de sarcină, poza alături de soțul ei Gerard Piqué a făcut înconjurul lumii, însă nu doar datorită celebrității viitorilor părinți, ci și datorită fericirii care se citea pe chipurile lor. Până la urmă, despre asta este maternitatea, nu despre kilograme în plus, vergeturi și celulită!

 

Nu în ultimul rând, printre favoritele noastre se află superba avocată Amal Clooney, viitoare mamă de gemeni, care-l va face în sfârșit tată anul acesta pe George Clooney, dar și Rosie Huntington Whiteley, logodnica actorului Jason Statham, care și-a anunțat fanii pe Instagram despre minunea din viața ei și a logodnicului său. Ultima, dar nu cea din urmă, este Beyoncé, și ea binecuvântată de două ori, după cum a  declarat, fiindcă anul acesta va deveni mamă de gemeni.

Top 13 vedete sexy însărcinateTop 13 vedete sexy însărcinate

Foto: Hepta, Northfoto

 

 

 

Oana Pantazi

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter