Top 15 celebrități super sexy în lenjerie intimă pe Instagram

Publicat pe

Lenjeria intimă nu mai este de mult doar un obiect de budoar, destinat serilor romantice, a devenit un item în care celebritățile nu se jenează să se afișeze pe site-urile de socializare. Ba chiar între divele momentului s-a iscat o adevărată competiție!

 

De la o vreme, platformele de socializare din mediul online abundă de selfie-uri ale vedetelor de peste Ocean, iar faimoasele socialite se întrec care mai de care în a-și etala trupurile, dacă se poate cât mai dezbrăcate, spre deliciul fanilor. Printre divele care au căpătat adicție de acest fenomen se numără. Bella Hadid (21), Kim Kardashian (37), Bella Thorne (20) și Emily Ratajkowsky (26), care postează săptămânal, dacă nu zilnic, instantanee cu momente private, multe dintre ele interzise minorilor.

 

E foarte adevărat că era digitală permite și unele mici retușuri, astfel încât rezultatele sunt senzaționale – defectele fizice dispar ca din senin, iar frumoasele zilei își măresc numărul admiratorilor văzând cu ochii. Printre vedetele care se mândresc cu trupurile lor și nu se sfiesc să-și afișeze celulita, vergeturile și chiar colăceii de grăsime se numără Chrissy Teigen (32) și Ashley Graham (30), care, paradoxal, de multe ori sunt mai admirate de internauți, tocmai pentru onestitate, dar și pentru faptul că-și iubesc trupurile așa cum sunt, în pofida micilor defecte fizice. La fel de nepăsătoare când vine vorba despre critici este și Kim Kardashian, care nu ezită să se fotografiieze în dessous-uri cu decoltee amețitoare, adeseori în culori nude, care te fac să pari dezbrăcată. Vedetei nu i-a păsat nici de acuzațiile că e mult prea planturoasă, că și-a injectat prea multă grăsime în posterior și că celulita o face să arate dezgustător…

 

Printre cele mai pasionate de fotografiile în lenjerie intimă sunt surorile Hadid, Gigi și Bella deținând recordul la numărul de postări în ținute sumare, însă trebuie să recunoaștem că ambele arată senzațional, nu degeaba sunt preferatele marilor designeri pe podiumurile de modă. Dar de asta vă veți convinge personal urmărind o galerie foto cu instantanee super sexy!

Top 15 celebrități super sexy în lenjerie intimă pe InstagramTop 15 celebrități super sexy în lenjerie intimă pe Instagram

Oana Pantazi

Foto: Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter