TOP 15 vedete sexy la (plus) 50 de ani

Publicat pe

La 50 de ani, viaţa merită trăită cu aceeaşi nonşalanţă ca la 20 sau la 30 de ani. Demonstrează acest lucru mai multe vedete de la Hollywood pentru care timpul pare că s-a oprit în loc. Au împlinit 50 de ani anul acesta sau au mai mult de 50, însă continuă să apară pe covorul roşu, să iubească şi să se logodească şi să arate incredibil.

 

Courtney Cox a trecut rapid peste divortul de David Arquette şi şi-a găsit fericirea în braţele mai tânărului Johnny McDaid, chitaristul grupului Snow Patrol. Cei doi s-au logodit de curând, fiecare anunţând fericitul eveniment pe contul său de Twitter. Courtney a recunoscut că a apelat la injecţii cu botox, însă, din fericire, actriţa din Friends' pare să se fi oprit la timp.

 

Paula Abdul are 52 de ani, însă nu mulţi sunt cei care i-ar ghici cu exactitate vârsta. Artista a fost prezentă recent la o gală în Los Angeles unde a avut o apariţie demnă de o divă. Îmbrăcată într-o rochie verde cu tăietură adâncă şi decolteu, Paula a demonstrat că deţine secretul tinereţii veşnice.

 

Top modelul Elle MacPherson domina podiumurile internaţionale în anii 90, fiind supranumită The Body' datorită dimensiunilor sale. Acum are 50 de ani şi arată absolut perfect. A mărturisit de altfel că se simte mai frumoasă o dată cu trecerea anilor, în tinereţe lipsindu-i încrederea în sine.

 

Exerciţiile fizice combinate şi alimentaţia sănătoasă i-au asigurat Sandrei Bullock un corp perfect la 50 de ani, vârstă la care cântăreşte 50 de kilograme. Actriţa nu îşi lasă posibilitatea să se plictisească facând un anumit sport, pentru că practică de la pilates şi yoga, la alergat, mers pe bicicletă sau dans. O dată cu vârsta a înţeles că dietele nu sunt o alegere pe termen lung şi şi-a însuşit un stil de viaţă sănătos.

 

Foto: Hepta

 

TOP 15 vedete sexy la (plus) 50 de aniTOP 15 vedete sexy la (plus) 50 de ani

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter