Top 5 melodii pe care vei dansa vara aceasta la Summer Well

Publicat pe

Vara e despre vacanţe de vis, întâlniri cu prietenii la cele mai cool terase, experienţe de povestit şi momente de neuitat. Şi de câţiva ani încoace verile în Bucureşti sunt şi despre două zile de dans frenetic pe muzica trupelor favorite pe care le asculţi la Summer Well, festivalul găzduit de parcul Domeniului Știrbey.

 

Cf-sOkCXEAAH8OJ

 

Festivalul prezentat de Orange de șase ani promite să fie anul acesta mai mult decât o serie de concerte, este ,,Un festival ca o vacanță' în care tu te vei relaxa pe muzica artiştilor favoriţi.

 

Zece trupe vor concerta, ca de obicei, la Summer Well, în al doilea weekend din august (13 – 14 august). Pe scena Summer Well 2016 vor urca: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma și HÆLOS.

 

În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar Headlinerii Summer Well 2016 sunt: Hurts (sâmbătă) și The Chemical Brothers (duminică).

 

summer-well-290x300

The Chemical Brothers, duo-ul electro compus din Tom Rowlands și Ed Simons revine în România după 9 ani, trupa concertând în 2007 în cadrul The Mission. De-a lungul celor 25 de ani de carieră, 6 albume s-au aflat în fruntea topurilor britanice, trupa având în palmares și un premiu Grammy pentru Best Rock Instrumental Performance. „Born in the Echoes' este cel mai recent album al trupei, lansat în 2015. Trupa va închide ediţia de anul acesta a Festivalului cu un show vizual impresionant.

 

The Chemical Brothers – Hey Boy Hey Girl

 

 

Britanicii de la Hurts susţin la Summer Well cel de-al 4-lea concert în România, aceştia cântând la Summer Well şi în 2012. Ei au filmat şi două videoclipuri în România, Better Than Love şi „Sunday', în care a apărut şi Laura Cosoi.

Cele mai cunsocute hit-uri ale duo-ului britanic din Manchester sunt:Wonderful Life', „Stay'sau „Somebody to Die for'.

 

Hurts – Wonderful Life

 

 

Years & Years sunt un trio format din Olly Alexander, Mikey Goldsworthy si Emre Türkmen, cei 3 obţinând nominalizări la BRIT Awards anul acesta. „Take Shelter', „King si Eyes Shut' sunt unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lor.

 

Years & Years – Take Shelter

 

Cei care iubesc muzica indie vor aştepta cu mare nerăbadare concerul celor de la Sundara Karma. Trupa va concerta pentru prima data în România.

 

Sundara Karma – Flame

 

 

Şi americanii de la The Neighbourhood („THE NBHD”) vor susţine primul lor concert în România, în cadrul Summer Well. Melodia lor, „Sweater Weather' are peste 130 de milioane de vizualizări pe Youtube.

 

The Neighbourhood – Sweater Weather

 

Toate informațiile utile despre festival pot fi găsite în aplicația Summer Well care se poate descărca gratuit din App Store (https://itunes.apple.com/ro/app/summer-well-festival/id1014718559?mt=8), Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.summerwell&hl=en) sau Windows Store (https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/summer-well/9nblggh4vs4g).

 

Biletele pot fi cumpărate direct din aplicație, ai acces exclusiv la I’m with the BAND și găsești programul pe ore al trupelor.

 

Un nou update al aplicației ce va fi realizat înainte de festival va conține informații esențiale legate de brățări, plata la festival, transport, harta festivalului precum și lista detaliată a tuturor activităților fun și locurilor de mâncare și băutură. Astfel, va fi un ghid complet, esențial pentru participanți.

 

Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul: www.summerwell.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter