Top 8 cele mai scumpe căsătorii din toate timpurile

Publicat pe

Câteva cupluri au ales să cheltuiască sume exorbitante pentru organizarea nunţii. Nimic nu a fost lasat la voia întâmplării, iar cheltuielele totale au atins la valori ameţitoare. În ciuda acestor extravaganţe, unele mariaje nu au rezistat, destrămându-se după doar 1 an.

 

Elizabeth Hurley şi Arun Nayar

Cei doi s-au căsatorit în 2007 şi au organizat două ceremonii. Prima într-un castel englezesc, iar a doua s-a desfăşurat în India, ţara natală a mirelui. Această nuntă i-a costat pe cei doi 1,75 milioane de euro.

 

Paul McCarney şi Heather Mills

La 4 ani, după ce Paul McCartney a pierdut-o pe Linda, mama copiilor săi, care a murit din cauza unui cancer de sân, artistul s-a hotărât să-şi refacă viaţă. A ales-o pe Heather, fost manechin, iar pentru ceremonie cuplul a cheltuit enorma sumă de 2,4 milioane de euro. Aceasta nu a fost nimic în comparaţie cu suma pe care Sir Paul McCartney o scotea din buzunar in 2007 pentru a divorţa de Heather: aproximativ 25 de milioane de lire sterline.

 

Chelsea Clinton şi Marc Mezvinsky

Chelsea, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, s-a căsătorit în 2010 cu Marc, un prieten din copilărie. Nunta a fost una extrem de opulentă, cheltuielile totale ridicându-se la 3,4 milioane de euro.

 

Elizabeth Taylor şi Larry Fortensky

Cea de-a 8-a căsătorie a lui Elizabeth Taylor a fost organizată la Neverland, ferma bunului ei prieten, Michael Jackson. Se întâmpla în 1996, iar ceremonia a costat 2,7 milioane de euro.

 

Liza Minnelli şi David Gest

Liza Minelli se căsătorea în 2002 cu producătorul David Gets. Pentru ea era cea de-a 4-a căsătorie, iar nunta a costat 2,8 milioane de euro. În ciuda fastului de care au avut parte la ceremonie, căsătoria s-a destămat după doar 1 an.

 

Wayne Rooney şi Coleen McLoughlin

Wayne, vedeta echipei de fotbal Manchester United, s-a căsătorit în 2002 cu Collen, împreună cu care forma un cuplu de mult timp. Fotbalistul nu s-a uitat deloc la bani şi a cheltuit 5,4 milioane de euro. Şi-a recuperate o mare parte din bani, vânzând fotografiile de la nuntă pentru 3,5 milioane de euro.

 

Prinţul William şi Kate Middleton

Cei doi s-a căsătorit în 2011, iar nunta lor a trezit un atât de mare înteres încât a fost urmarită de 2 miliarde de persoane. A fost o căsătorie demnă de un basm, iar suma cheltuită a fost pe măsură: 23 de milioane de euro, mult mai puţin decât costase nunta părinţilor lui William, Charles şi Diana.

 

Prinţul Charles şi Diana Spencer

Charles şi Diana s-au căsătorit în 1981, iar mariajul lor a rămas în amintirea tuturor. 600.000 de londonezi au ieşit atunci în stradă, iar 750 de milioane de oameni au urmărit festivităţile la televizor. În total, ceremonia a cost 74 de milioane de euro.

 

Foto: Northfoto

 

Top 8 cele mai scumpe căsătorii din toate timpurileTop 8 cele mai scumpe căsătorii din toate timpurile
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter