Toți s-au mirat de prietenia lor. Ce relație are Oana Zăvoranu cu Bianca Drăgușanu și cum a împăcat-o cu Alex Bodi

Publicat pe

Oana Zăvoranu a fost rurprinsă recent alături de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și s-a scris că ea a fost cea care i-ar fi împăcat pe cei doi. Acum, actrița de telenovele a vorbit despre relația ei cu Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, au fost surprinși la aceeași masă alături de Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață, cele două cupluri fiind la aceeași petrecere și, mai mult, s-a spus că fosta actriță ar fi fost cea care a ajutat la liniștirea apelor în familia blondei.

Cu toate acestea, fanii Oanei Zăvoranu nu au fost deloc fericiți când au văzut-o pe brunetă alături de iubita lui Alex Bodi, criticile primite pentru imaginile cu pricina fiind cât se poate de acide.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Acum, Oana Zăvoranu a spus despre relația cu Bianca Drăgușanu că „suntem doar amice, ocazional'.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, întâlnire de gradul zero cu Oana Zăvoranu

Noi detalii ies la iveală privind ultima împăcare dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și se pare că un rol foarte important l-ar fi jucat nimeni alta decât Oana Zăvoranu. Ce i-a dat de gol? Cei trei au fost surprinși de paparazzii în compania altor prieteni.

Citește și: Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută.I-a luat copilul, imediat

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut întâlnirea de gradul zero cu Oana Zăvoranu într-un restaurant de fițe din Capitală. Blondina a primit atentă sfaturi de la Oana, care a acumulat destulă experiență de-a lungul anilor.

După câteva ore petrecute împreună, Oana Zăvoranu și-a luat la revedere cu îmbrățișări de la cuplu, care până la urmă au revenit la sentimente mai bune și au decis să rămână împreună.

Cel mai mare regret al Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a recunoscut că cel mai mare regret al vieții sale, cel puțin din punctul de vedere al profesiei, este plecarea din trustul care i-a dat ocazia să se afirme ca actriță, lucru pe care, de altfel, l-a făcut succes. 

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV

Toți s-au mirat de prietenia lor. Ce relație are Oana Zăvoranu cu Bianca Drăgușanu și cum a împăcat-o cu Alex BodiToți s-au mirat de prietenia lor. Ce relație are Oana Zăvoranu cu Bianca Drăgușanu și cum a împăcat-o cu Alex Bodi

'Regret că am plecat de la Pro Tv, în plină glorie, după două telenovele de succes', a explicat Oana Zăvoranu. Mai mult decât atât, a precizat Oana Zăvoranu, ea nici nu a păstrat legătura cu foștii ei colegi de platou, lucru pe care, cumva, îl regretă,

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter